Първоначално написано от deitona22 Кимчо,и теб ли да подхвана ? днеска съм в добро настроение,та друг път ще ти го върна. Тамън за тебе. Aз тия два дни съм се сдухал тотално. Ебати депресията ме е налегнала
Първоначално написано от Dwyd96 Aз тия два дни съм се сдухал тотално. Ебати депресията ме е налегнала Защо ? "Лили" и "Деси" не вършат работа ли?Дай ги на ПОпа да ги освети и да им върне ...живота?
Първоначално написано от deitona22 Защо ? "Лили" и "Деси" не вършат работа ли?Дай ги на ПОпа да ги освети и да им върне ...живота? То в такива моменти тва ще прецака още повече нещата
Първоначално написано от Dwyd96 То в такива моменти тва ще прецака още повече нещата Горкия.Без "Лили" и "деси" за къде си..
Първоначално написано от deitona22 Горкия.Без "Лили" и "деси" за къде си.. -...-
Young, я веднага да си ми върнеш поста! Да не мислиш, че ще ти пусне като й се подмазваш!?
Първоначално написано от inewton Да не мислиш, че ще ти пусне като й се подмазваш!? не
Първоначално написано от Dwyd96 -...- Уот? Ще ползваш "лили" и "деси" на жена ти...ии ООолга
Първоначално написано от deitona22 Уот? Ще ползваш "лили" и "деси" на жена ти...ии ООолга ставаш много нагъл
Първоначално написано от deitona22 Защо ? "Лили" и "Деси" не вършат работа ли?Дай ги на ПОпа да ги освети и да им върне ...живота? На него никогаш! Той няма да ми плати.
Правила