Първоначално написано от Indistinct Да. Не се доближавай, че май е заразно. Ще се опитам Но ми е много скучно и може да не успея.
dwyd, ти уж изглеждаше чист пък май точно ти ги забъркваш интригите
Първоначално написано от inewton "Коти" ли те нарича? Знаеш, че на мен може да кажеш. Аз пазя тайна на изповедта. Знам.
Първоначално написано от Dwyd96 Ще се опитам Но ми е много скучно и може да не успея. Само не забърквай и ти нещо.
Първоначално написано от inewton "Коти" ли те нарича? Знаеш, че на мен може да кажеш. Аз пазя тайна на изповедта. има с какво да те подкупи човек
Първоначално написано от Indistinct Само не забърквай и ти нещо. Кво да забърквам. Всичко казано от мен тук, може да се използва срещу мен в "съда".
Първоначално написано от YoungBloodZ dwyd, ти уж изглеждаше чист пък май точно ти ги забъркваш интригите А,добро утро.Той пуска искрата и после гледа сеир-с пуканки и бира.
Първоначално написано от Dwyd96 Кво да забърквам. Всичко казано от мен тук, може да се използва срещу мен в "съда". Вярно е. Но пък аз съм един обикновен разследващ полицай, не мога да повлияя толкова на делото.
Първоначално написано от Indistinct Вярно е. Но пък аз съм един обикновен разследващ полицай, не мога да повлияя толкова на делото. май си във филма дори повече от inewton
Първоначално написано от Indistinct Само не забърквай и ти нещо. Кво да забърквам. Всичко казано от мен тук, може да се използва срещу мен в "съда". Но все пак, скуката може да надделее
Първоначално написано от YoungBloodZ май си във филма дори повече от inewton Нима не помниш, че ти разказвах за едно съдебно дело?
Първоначално написано от deitona22 А,добро утро.Той пуска искрата и после гледа сеир-с пуканки и бира. 'Що само пуканки? Ами мезета, ами храна; за салата да споменавам ли изобщо?
Първоначално написано от Dwyd96 Кво да забърквам. Всичко казано от мен тук, може да се използва срещу мен в "съда". Но все пак, скуката може да надделее Защо отговаряш на един цитат два пъти.?
Първоначално написано от YoungBloodZ май си във филма дори повече от inewton Аз не съм във филм. В сериал съм.
Първоначално написано от Indistinct Защо отговаряш на един цитат два пъти.? Щото компютрите тук са от времето на бааб ми Чакай, ще включа лаптопа.
Първоначално написано от inewton Аз не съм във филм. В сериал съм. Ти си в теленовела от ранга на Дъртост и простота(гъбаркам се с онова недоразумение по Канал 1 )
Първоначално написано от inewton Аз не съм във филм. В сериал съм. съседите? Първоначално написано от Indistinct Нима не помниш, че ти разказвах за едно съдебно дело? помня много добре но това не пречи да влизаш във филма
Първоначално написано от Mana Ти си в теленовела от ранга на Дъртост и простота(гъбаркам се с онова недоразумение по Канал 1 ) Young e прав. За съседите става въпрос.
Първоначално написано от Mana Ти си в теленовела от ранга на Дъртост и простота(гъбаркам се с онова недоразумение по Канал 1 ) Онова недоразумение още го помня. Дали най-накрая свърши? Те актьорите трябва отдавна да са се пенсионирали или...
Първоначално написано от Mana 'Що само пуканки? Ами мезета, ами храна; за салата да споменавам ли изобщо? Това за довечера.
Първоначално написано от Dwyd96 Щото компютрите тук са от времето на бааб ми Чакай, ще включа лаптопа. Баба ти трябва да е много млада.
Първоначално написано от deitona22 Това за довечера. Че к'во пречи да мезиш по обяд? А след това и на вечеря! Първоначално написано от Indistinct Онова недоразумение още го помня. Дали най-накрая свърши? Те актьорите трябва отдавна да са се пенсионирали или... Никаква идея; последния път като гледах програмата още фигурираше с +3000 епизод(еб*ти, тия си изживяха живота в тая сапунка!)
Първоначално написано от Indistinct Баба ти трябва да е много млада. Беше метафорично
Първоначално написано от Dwyd96 Беше метафорично Следващия път използвай "по времето когато динозаврите още бродели по Земята" . По-драматично е и е с еднакво значение и датировка.
Първоначално написано от Indistinct Следващия път използвай "по времето когато динозаврите още бродели по Земята" . По-драматично е и е с еднакво значение и датировка. по-добре "по времето на Лили Иванова"
Правила