Първоначално написано от inewton Не ми харесва много. Ако искаш го гледай днес. Май от 15:00 започва или от 14:30. ще мога чак довечера да го гледам благодаря
Първоначално написано от YoungBloodZ inewton, понеже знам че си по БТВ комедиевските сериали - гледал ли си това "Стажанти" ? ако да - кажи дали си струва да се гледа Струва си... Руските комедии са много добри
Първоначално написано от Indistinct Вярно е. Във вашите църкви не ходят само от добри намерения. Там някакви помощи им дават и затова. Поне във Велинград е така.
Първоначално написано от Dwyd96 Струва си... Руските комедии са много добри Точно "стажанти" ми е адски тъп.Опитаха се да достигнат нивото на "кухня" ,но не се получи. Дмитрий Нагиев го набутаха и в един друг комедиен сериал,но не им се получи.Просто "Кухня" вдигна летвата адски високо.
Първоначално написано от YoungBloodZ ще мога чак довечера да го гледам благодаря Гледай и "Щурите съседи".
Първоначално написано от inewton Не беше малко добавената информация. Защо ти е тъжно? Пророчеството ми за връзката ти се сбъдна? Ако искаш мога да те развеселя, ще ти разказвам за Словото Божие. Тъжно ми е, че не разбра за Уикипедия. И не, пророчеството ти не се е сбъднало
Първоначално написано от Dwyd96 Тъжно ми е, че не разбра за Уикипедия. И не, пророчеството ти не се е сбъднало Пророчеството си е пророчество. Ще се сбъдне. Освен ако не ти направя муска. Искаш ли?
Първоначално написано от inewton Във вашите църкви не ходят само от добри намерения. Там някакви помощи им дават и затова. Поне във Велинград е така. Има социален център, ако говориш за това. Но той е за всички бездомни, без значение дали ходят на църква.
Първоначално написано от Indistinct Има социален център, ако говориш за това. Но той е за всички бездомни, без значение дали ходят на църква. "Препоръчително" е да ходят, за да получат нещо. Това сам пастора го е казвал на дядо ми.
Първоначално написано от inewton Пророчеството си е пророчество. Ще се сбъдне. Освен ако не ти направя муска. Искаш ли? Искам мусАка. Пък и няма да се сбъдне, Днес си поговорихме, (Индистинкт да не чете това) оказа се недоразумение причинено от мен
Първоначално написано от Dwyd96 Искам мусАка. Неверническо ядене? Продължавай така и скоро ще си на сухо. Муски изпращам по Еконт. 7 лв. е едната. Какво са 7 лв. в замяна на вечното щастие.
Първоначално написано от inewton Неверническо ядене? Продължавай така и скоро ще си на сухо. Муски изпращам по Еконт. 7 лв. е едната. Какво са 7 лв. в замяна на вечното щастие. още няколко лева отгоре и ще съм със 700мл Текила по-щастлив
Първоначално написано от inewton "Препоръчително" е да ходят, за да получат нещо. Това сам пастора го е казвал на дядо ми. При нас няма подобно нещо. Пък и центърът работи през зимата и то като социална кухня, няма на някого да се откаже храна.
Първоначално написано от Indistinct При нас няма подобно нещо. Пък и центърът работи през зимата и то като социална кухня, няма на някого да се откаже храна. хубаво ли готвят, че гледам да спестя за Форд мустанг
Първоначално написано от Indistinct При нас няма подобно нещо. Пък и центърът работи през зимата и то като социална кухня, няма на някого да се откаже храна. И всичко това с цел примамване на миряни. Първоначално написано от Dwyd96 още няколко лева отгоре и ще съм със 700мл Текила по-щастлив Текилата ти е по- важна от любовта на ближния? Добре ще е приятелката ти да види това.
Първоначално написано от inewton И всичко това с цел примамване на миряни. Текилата ти е по- важна от любовта на ближния? Добре ще е приятелката ти да види това. Не й го пращай, че ще ми я изпие
Първоначално написано от Dwyd96 хубаво ли готвят, че гледам да спестя за Форд мустанг Разбира се.
Първоначално написано от Dwyd96 Не й го пращай, че ще ми я изпие Не вярвам. Хайде бе, човек. Ти ще си първия, на когото ще направя муска. Нов съм в занаята.
Първоначално написано от Indistinct Разбира се. Сигурно тъпчат яденето с барбитурати, за да ти промият мозъка. Засега това е само теория.
Първоначално написано от inewton Сигурно тъпчат яденето с барбитурати, за да ти промият мозъка. Засега това е само теория. Ти не си застрашен от промиване на мозъка Аз муска(не знам кво е) от крадци не взимам. https://www.facebook.com/Novini.bg/v...0184239714900/ ГЛедай кви са лицемерни в църквата.
Първоначално написано от inewton Сигурно тъпчат яденето с барбитурати, за да ти промият мозъка. Засега това е само теория. Теорията ти е грешна. Имала съм бронхиална астма.
24 часа ли пишите ;д
Първоначално написано от Dwyd96 Ти не си застрашен от промиване на мозъка Аз муска(не знам кво е) от крадци не взимам. https://www.facebook.com/Novini.bg/v...0184239714900/ ГЛедай кви са лицемерни в църквата. Не съм, но е защото вече е промит, а така щото съм намерил правилната вяра. Муска е нещо като талисман. Какво му е лицемерното? Човека не крие, че Бог го е възнаградил с добър живот.
Първоначално написано от Indistinct Теорията ти е грешна. Имала съм бронхиална астма. Защото още не си била опитвала от храната.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava 24 часа ли пишите ;д Не. Около 19 някъде.
Правила