Първоначално написано от Mana Пешо, к'ъв въпрос? където ти казах годините си и те питах ти на колко си
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda където ти казах годините си и те питах ти на колко си Това съм го пропуснала. '97
Първоначално написано от Mana Това съм го пропуснала. '97 Оууу абитьорентка тази година? Как си прекара на бала
Първоначално написано от smilegirl12 Оууу абитьорентка тази година? Как си прекара на бала ельоменад
Първоначално написано от smilegirl12 Оууу абитьорентка тази година? Как си прекара на бала Сравнително нормално, поне докато пускаха читава музика
Първоначално написано от Mana Сравнително нормално, поне докато пускаха читава музика дефинирай "читава музика"
Първоначално написано от YoungBloodZ дефинирай "читава музика" Рок. И под "рок на абитуриентска" разбирай Сигнал, Д2, Bon Jovi, AC/DC(не се оплаквам, дори напротив)
Първоначално написано от Mana Рок. И под "рок на абитуриентска" разбирай Сигнал, Д2, Bon Jovi, AC/DC(не се оплаквам, дори напротив) добре радвам се че мислиш че рока е читава музика защото можеш да питаш pe6oskeiborda какво е мнението ми за чалгата
Първоначално написано от Mana Сравнително нормално, поне докато пускаха читава музика Да и сигурно после Галин Азис Фики ....
Първоначално написано от smilegirl12 Да и сигурно после Галин Азис Фики .... За мой личен ужас. Поне си спасих задника и си тръгнах
Първоначално написано от Mana За мой личен ужас. Поне си спасих задника и си тръгнах Ай ноу хоу ю фийл
Първоначално написано от Mana Това съм го пропуснала. '97 аха ок много си голяма за мен
Правила