Първоначално написано от inewton От училище ли сте се разбрали да те открадне? Не ми беше казала. Заключват го.
Първоначално написано от Indistinct Заключват го. Какво е направил? Да не те изнасили?
Първоначално написано от inewton Какво е направил? Да не те изнасили? Директорът пести от заплата на охраната.
Първоначално написано от Indistinct Директорът пести от заплата на охраната. Ето, разбрали сте се да те краде. Проучила си цялата охранителна система.
Първоначално написано от inewton Ето, разбрали сте се да те краде. Проучила си цялата охранителна система. This is a new level of gayness.
Първоначално написано от Dwyd96 This is a new level of gayness. Възползвай се от невежеството на другите.
Първоначално написано от inewton От училище ли сте се разбрали да те открадне? Не ми беше казала. Личи си
Първоначално написано от YoungBloodZ Личи си Аз не съм забелязал. Какво остава за теб, дето не ме познаваш.
@inewton Нещо да ти напомня думата м******?
Първоначално написано от Indistinct Здравей, Симона. Как си? Добре, Гергана ти ?
Първоначално написано от inewton Здравей, коте. Здравей, коте.
Първоначално написано от smilegirl12 Добре, Гергана ти ? И аз съм добре, благодаря.
Първоначално написано от Indistinct @inewton Нещо да ти напомня думата м******? Напомня ми, ама днес нямах време. Утре ще го направя.
Първоначално написано от smilegirl12 Здравей, коте. Как еси?
Първоначално написано от inewton Напомня ми, ама днес нямах време. Утре ще го направя. Добре.
Първоначално написано от Indistinct Добре. То ако е само до оранжевите и още сега мога. Чакай малко.
Първоначално написано от inewton То ако е само до оранжевите и още сега мога. Чакай малко. Да, само за тях е.
Първоначално написано от Indistinct И аз съм добре, благодаря. Каккво правиш? Нещо интересно да съм изпуснала
Първоначално написано от inewton Как еси? По-добрре от колкото заслужжавам. Ти?
Първоначално написано от smilegirl12 Каккво правиш? Нещо интересно да съм изпуснала Образовам се. Ти?
Първоначално написано от Indistinct Образовам се. Ти? Седя на работаа и гледам детето на шефката :@ тука ме взеха за детска градина. В каква насока се образоваш?
Първоначално написано от smilegirl12 Седя на работаа и гледам детето на шефката :@ тука ме взеха за детска градина. В каква насока се образоваш? Приеми го като повишение.
Първоначално написано от Dwyd96 Приеми го като повишение. Hahahahaa ама не е ;д
Първоначално написано от Indistinct Да, само за тях е. Само едната, другата- сама. Първоначално написано от smilegirl12 По-добрре от колкото заслужжавам. Ти? Аз съм добре. Чакам "Щурите съседи".
Първоначално написано от smilegirl12 Hahahahaa ама не е ;д Шефката ти има доверие. Радвай се.
Правила