Първоначално написано от Indistinct Ще се водиш и ти по течението. Само гледай да не досаждаш както тези от клипа. Горката костенурка... не ме сравнявай с хората. ;д
Първоначално написано от inewton Гледай тогава. Щом е безплатно... Позволяваш ли ми тате?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava не ме сравнявай с хората. ;д Прости ми. Бях те сметнала за един от тълпата.
Първоначално написано от smilegirl12 Позволяваш ли ми тате? Разреших. Causa finita!
Първоначално написано от inewton Разреших. Causa finita! Danke papa
Първоначално написано от inewton Разреших. Causa finita! Кой баща би разрешил на дъщеря си да гледа мъжки стриптиз?
Първоначално написано от Indistinct Кой баща би разрешил на дъщеря си да гледа мъжки стриптиз? грешния баща
Първоначално написано от Indistinct Прости ми. Бях те сметнала за един от тълпата. от ятотото диви гургулици искаше да кажеш ;д
Първоначално написано от Indistinct Кой баща би разрешил на дъщеря си да гледа мъжки стриптиз? Духовния. Първоначално написано от YoungBloodZ грешния баща Тя е грешна. Аз я поставям под изпитание. Това не е грешно.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava от ятотото диви гургулици искаше да кажеш ;д Не. Някои от пернатите могат да ядат малки костенурчета. Не бих написала такова нещо.
Първоначално написано от Indistinct Не. Някои от пернатите могат да ядат малки костенурчета. Не бих написала такова нещо. Ми значи ще съм вековно дърво.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ми значи ще съм вековно дърво. Стар колкото костенурките? Добро решение.
Мн сте сладки <три
Първоначално написано от smilegirl12 Мн сте сладки <три Симонче, внимавай. Стриптизьорите да не си тръгнаха?
Какво ли се занимавам. И двамата сте се вдетинили. А такава хубава тройка можехме да си спретнем (да обсъждаме Библията).
Първоначално написано от inewton Какво ли се занимавам. И двамата сте се вдетинили. А такава хубава тройка можехме да си спретнем (да обсъждаме Библията). Нали се разбрахме нещо?
Първоначално написано от Indistinct Стар колкото костенурките? Добро решение. Ще похапваш от листата ми.
Първоначално написано от Indistinct Симонче, внимавай. Стриптизьорите да не си тръгнаха? Да
Първоначално написано от smilegirl12 Да Ще ти мине. Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ще похапваш от листата ми. Наричаш ме тревопасно?
Първоначално написано от Indistinct Нали се разбрахме нещо? Какво по- точно?
Как сте, приятели?
Първоначално написано от Indistinct Ще ти мине. Наричаш ме тревопасно? Гери не го измъчвай момчето
Първоначално написано от АгентМура Как сте, приятели? Зааащо си правиш труда ?? Не те ли изкараха луд ??
Първоначално написано от inewton Какво по- точно? Да не се месиш. Първоначално написано от smilegirl12 Гери не го измъчвай момчето Но иначе как ще е забавно?
Първоначално написано от Indistinct Наричаш ме тревопасно? Костенурките не са ли ??
Правила