Първоначално написано от golemiq_korab_minava ами като е хванала океанското течение. https://youtu.be/yM2KCmm19Vo Ще се водиш и ти по течението. Само гледай да не досаждаш както тези от клипа. Горката костенурка...
Първоначално написано от Indistinct Ще се водиш и ти по течението. Само гледай да не досаждаш както тези от клипа. Горката костенурка... не ме сравнявай с хората. ;д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava не ме сравнявай с хората. ;д Прости ми. Бях те сметнала за един от тълпата.
Първоначално написано от Indistinct Прости ми. Бях те сметнала за един от тълпата. от ятотото диви гургулици искаше да кажеш ;д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava от ятотото диви гургулици искаше да кажеш ;д Не. Някои от пернатите могат да ядат малки костенурчета. Не бих написала такова нещо.
Първоначално написано от Indistinct Не. Някои от пернатите могат да ядат малки костенурчета. Не бих написала такова нещо. Ми значи ще съм вековно дърво.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ми значи ще съм вековно дърво. Стар колкото костенурките? Добро решение.
Правила