Първоначално написано от smilegirl12 Слушам фредито на живо;д Как си? Първоначално написано от YoungBloodZ абе ей СИмоно ти само от Герито ли се интересуваш Не й говори така!
Първоначално написано от Indistinct Не й говори така! ами ревнувам!
Първоначално написано от YoungBloodZ ами ревнувам! Ти си ревнувай колкото искаш, но не й говори така.
Първоначално написано от Indistinct Ти си ревнувай колкото искаш, но не й говори така. BFF-та ли станахте?
Първоначално написано от YoungBloodZ BFF-та ли станахте? Мястото е заето, ако заради това питаш.
Първоначално написано от АгентМура Аз съм истински агент като Пиърс Броснан! Никога не съм се и съмнявала.
Първоначално написано от Indistinct Чакам нещата да се поуспокоят. Не обичам да прибързвам. губиш преднина, но ще те изчкам
Бях объркал, извинете ме!
Първоначално написано от YoungBloodZ абе ей СИмоно ти само от Герито ли се интересуваш Проблем ?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava губиш преднина, но ще те изчкам Толкова мило от твоя страна. Да изчакаш старата 150-годишна Костенурка..
Първоначално написано от Indistinct Как си? Не й говори така! Добре съм, малко скучая.Ти Мерси
Първоначално написано от Indistinct Толкова мило от твоя страна. Да изчакаш старата 150-годишна Костенурка.. Не се дръж като бебе. Ще му паднеш в очите.
Първоначално написано от Indistinct Толкова мило от твоя страна. Да изчакаш старата 150-годишна Костенурка.. Първоначално написано от inewton Не се дръж като бебе. Ще му паднеш в очите. Сигурна съм.
абе къде е дейтонския?? нещо ми се губи тия дни!
Първоначално написано от Indistinct Сигурна съм. После не аз ще съм виновен. Предупредих те.
Ааааа в ресторанта на хотела има мъжки стриптийз :о
Първоначално написано от Indistinct Толкова мило от твоя страна. Да изчакаш старата 150-годишна Костенурка.. ами като е хванала океанското течение. https://youtu.be/yM2KCmm19Vo
Първоначално написано от YoungBloodZ абе къде е дейтонския?? нещо ми се губи тия дни! И аз видях, че го няма
Първоначално написано от smilegirl12 Ааааа в ресторанта на хотела има мъжки стриптийз :о Прикрий си очите, Симона.
Първоначално написано от smilegirl12 Ааааа в ресторанта на хотела има мъжки стриптийз :о Кажи на някой да те замества и отивай. После ще се изповядаш.
Първоначално написано от Indistinct Прикрий си очите, Симона. Нимога
Първоначално написано от smilegirl12 Нимога така ще кажеш... грешница
Първоначално написано от inewton Кажи на някой да те замества и отивай. После ще се изповядаш. Аз от тук имам страхитна гледка
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ами като е хванала океанското течение. https://youtu.be/yM2KCmm19Vo Ще се водиш и ти по течението. Само гледай да не досаждаш както тези от клипа. Горката костенурка...
Първоначално написано от smilegirl12 Аз от тук имам страхитна гледка Гледай тогава. Щом е безплатно...
Правила