Първоначално написано от Indistinct Не съм по драмата. Не е драма, а трагедия, невежа.
Първоначално написано от inewton Не е драма, а трагедия, невежа. По това още по-малко.
Първоначално написано от Indistinct По това още по-малко. Краят на вашата поема няма да е трагичен. Виж моят край е друг въпрос.
Първоначално написано от inewton Краят на вашата поема няма да е трагичен. Виж моят край е друг въпрос. Краят ти ще бъде като на отец Никодим.
Първоначално написано от Indistinct Краят ти ще бъде като на отец Никодим. Животът завършва така, както е изживян. В случая, да. И аз ще умра самотен и отритнат.
Първоначално написано от inewton Животът завършва така, както е изживян. В случая, да. И аз ще умра самотен и отритнат. Той сам е избрал да е отритнат.
Първоначално написано от Indistinct Той сам е избрал да е отритнат. Аз също.
Първоначално написано от inewton Животът завършва така, както е изживян. В случая, да. И аз ще умра самотен и отритнат. Напротив. Още си млад , а вече мъдър. Ще ти престои тепърва живот. И за сега добре те виждам, добър човек.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Напротив. Още си млад , а вече мъдър. Ще ти престои тепърва живот. И за сега добре те виждам, добър човек. Аз не съм казал, че ще умра утре. Но знам как ще живея.
Кораба има право. Отец Никодим не е бил много мъдър като млад, а влюбен и наивен.
Първоначално написано от Indistinct Кораба има право. Отец Никодим не е бил много мъдър като млад, а влюбен и наивен. Аз не съм отец Никодим.
Правила