Първоначално написано от inewton Не е драма, а трагедия, невежа. По това още по-малко.
Първоначално написано от Indistinct По това още по-малко. Краят на вашата поема няма да е трагичен. Виж моят край е друг въпрос.
Първоначално написано от inewton Краят на вашата поема няма да е трагичен. Виж моят край е друг въпрос. Краят ти ще бъде като на отец Никодим.
Първоначално написано от Indistinct Краят ти ще бъде като на отец Никодим. Животът завършва така, както е изживян. В случая, да. И аз ще умра самотен и отритнат.
Първоначално написано от inewton Животът завършва така, както е изживян. В случая, да. И аз ще умра самотен и отритнат. Той сам е избрал да е отритнат.
Първоначално написано от Indistinct Той сам е избрал да е отритнат. Аз също.
Първоначално написано от inewton Животът завършва така, както е изживян. В случая, да. И аз ще умра самотен и отритнат. Напротив. Още си млад , а вече мъдър. Ще ти престои тепърва живот. И за сега добре те виждам, добър човек.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Напротив. Още си млад , а вече мъдър. Ще ти престои тепърва живот. И за сега добре те виждам, добър човек. Аз не съм казал, че ще умра утре. Но знам как ще живея.
Първоначално написано от inewton Аз не съм казал, че ще умра утре. Но знам как ще живея. Не знаеш, но си тръгнал в добра посока.
Кораба има право. Отец Никодим не е бил много мъдър като млад, а влюбен и наивен.
Първоначално написано от Indistinct Кораба има право. Отец Никодим не е бил много мъдър като млад, а влюбен и наивен. Аз не съм отец Никодим.
Правила