Първоначално написано от smilegirl12 Що бе ? ;д искам Гергаана да е щастлива Ако я нараниш кораба ще потъне Толкова мило, Монче, но нямаше ли да се жените? Не бих си позволила да се забърквам в афери и да разбирам семейства.
Първоначално написано от Indistinct Толкова мило, Монче, но нямаше ли да се жените? Не бих си позволила да се забърквам в афери и да разбирам семейства. Вече не...аз съм женена за друг
Първоначално написано от smilegirl12 Вече не...аз съм женена за друг За кого? Защо не ми каза, Разочарована съм, Симона.
Първоначално написано от Indistinct За кого? Защо не ми каза, Разочарована съм, Симона. Ако ти кажа ще ме убиеш
Първоначално написано от smilegirl12 Ако ти кажа ще ме убиеш Не бих. Друг ще убия.
Първоначално написано от Indistinct Не бих. Друг ще убия. Сети ли се за кой говоря
Първоначално написано от smilegirl12 Сети ли се за кой говоря Пожелавам ви добро свирене на пиано.
Първоначално написано от smilegirl12 Сети ли се за кой говоря За Борис или за Петър? Сетих се. Търсиш ли шаферка?
Първоначално написано от smilegirl12 Вече не...аз съм женена за друг как можа...
Правила