Първоначално написано от smilegirl12 Вече не...аз съм женена за друг За кого? Защо не ми каза, Разочарована съм, Симона.
Първоначално написано от Indistinct За кого? Защо не ми каза, Разочарована съм, Симона. Ако ти кажа ще ме убиеш
Първоначално написано от smilegirl12 Ако ти кажа ще ме убиеш Не бих. Друг ще убия.
Първоначално написано от Indistinct Не бих. Друг ще убия. Сети ли се за кой говоря
Първоначално написано от smilegirl12 Сети ли се за кой говоря Пожелавам ви добро свирене на пиано.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Пожелавам ви добро свирене на пиано. Ти за кой мислиш, че става въпрос
Първоначално написано от smilegirl12 Ти за кой мислиш, че става въпрос няма значение... аз ще съм кума
Първоначално написано от smilegirl12 Сети ли се за кой говоря За Борис или за Петър? Сетих се. Търсиш ли шаферка?
Първоначално написано от Indistinct За Борис или за Петър? Сетих се. Търсиш ли шаферка? Борис Аз исках да си ми кръсница или кома
Първоначално написано от smilegirl12 Борис Аз исках да си ми кръсница или кома А, той ли? Добро момче е. Приемам.
Правила