Първоначално написано от inewton Тя гледа мръсни анимета. Никаква полезна информация не й носят. Чудя се дали да не я заведа на психиатър. Доведи я при мен Ще спре да гледа такива работи
Първоначално написано от Dwyd96 Доведи я при мен Ще спре да гледа такива работи Още ли ти се спи?
Първоначално написано от Indistinct Още ли ти се спи? Не! Защо...
Първоначално написано от Dwyd96 Не! Защо... Нали спах за няколко човека. Да не си помисли друго?
Първоначално написано от Indistinct Нали спах за няколко човека. Да не си помисли друго? Аз пък го приех като покана
Първоначално написано от Dwyd96 Аз пък го приех като покана А не би трябвало.
Първоначално написано от Indistinct А не би трябвало.
Първоначално написано от Dwyd96 Доведи я при мен Ще спре да гледа такива работи Нали си имаш приятелка. Или вече не? Първоначално написано от golemiq_korab_minava махай тези кавички. работата си е работа. Работа е да копаеш на полето или да си в мините.
Първоначално написано от inewton Нали си имаш приятелка. Или вече не? може да е от хората, на които не им пречи
Първоначално написано от inewton Нали си имаш приятелка. Или вече не? Работа е да копаеш на полето или да си в мините. Не. Има различна по натовареност работа. Има физическа, психическа. Има и изцяло с цел индивидуално развитие в къщи.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не. Има различна по натовареност работа. Има физическа, психическа. Има и изцяло с цел индивидуално развитие в къщи. какви къщи?
Първоначално написано от YoungBloodZ какви къщи? вкъщи
Първоначално написано от golemiq_korab_minava вкъщи а ок
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не. Има различна по натовареност работа. Има физическа, психическа. Има и изцяло с цел индивидуално развитие в къщи. Аз работа наричам само тежкия физически труд.
Първоначално написано от inewton Аз работа наричам само тежкия физически труд. защо?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava защо? Не знам. С това го свързвам.
Първоначално написано от inewton Не знам. С това го свързвам. личния ми доктор работи на половин работен ден? Защо? Защото работата му свързана със сериозно психическо натоварване. Хирурга да не го намесваме.
Първоначално написано от inewton Нали си имаш приятелка. Или вече не? Ти като си имаш вкъщи телевизор, на кино не ходиш ли Пък и никога не съм опитвал тройка
Първоначално написано от Dwyd96 Ти като си имаш вкъщи телевизор, на кино не ходиш ли Пък и никога не съм опитвал тройка Телевизорами ми няма душа. Я тоже.
Първоначално написано от inewton Телевизорами ми няма душа. Я тоже. А на братовчедка ти душата е покварена Същото е Прати я при мен. Аз съм добър психиатър.
Първоначално написано от Dwyd96 ... dwyd, понякога можеш да бъдеш доста небанваемо груб
Първоначално написано от YoungBloodZ dwyd, понякога можеш да бъдеш доста небанваемо груб Това е така, защото аз не съм личност, а идея И защо да съм груб? Предлагам си услугите, като психиатър/психолог (КВОТО Й ТРЯБВА)
Първоначално написано от Dwyd96 А на братовчедка ти душата е покварена Същото е Прати я при мен. Аз съм добър психиатър. Ще ти я дам ако обещаеш да я издържаш една година.
Първоначално написано от inewton Ще ти я дам ако обещаеш да я издържаш една година. Как ще обясня на мойта тоя разход ? На мен заплатата ми е малка Но ако е красива, ще се постарая
Първоначално написано от Dwyd96 Ти като си имаш вкъщи телевизор, на кино не ходиш ли Пък и никога не съм опитвал тройка hahahahah това беще добро
Правила