Първоначално написано от YoungBloodZ ами ъ... не... по-скоро това беше нещо като комплимент или като "благодаря" I'm not that dense, mind you. However, I like to find something comical in things ^^
YoungBloodz, това си ти.
Първоначално написано от Mana I'm not that dense, mind you. However, I like to find something comical in things ^^ а окией извинявай
Първоначално написано от YoungBloodZ искам да гледате на мен като на YoungBloodZ а не като на модератор добре господин полицай моля те не банвай семейството ми и децата ми
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda добре господин полицай моля те не банвай семейството ми и децата ми няма! ко като си сиганин? и ти си хора
"-You know what? You have the right to remain stupid, boy!"
Първоначално написано от YoungBloodZ а окией извинявай Ne t'inquiètes pas sur de petites choses.
Първоначално написано от Mana Ne t'inquiètes pas sur de petites choses. +точки за изисканост
Първоначално написано от Mana Ne t'inquiètes pas sur de petites choses. човек стига... не ми се полва гугъл преводач
Първоначално написано от YoungBloodZ човек стига... не ми се полва гугъл преводач Мързел!! Не бери грижа за дреболии. Първоначално написано от АгентМура +точки за изисканост ヾ(^∇^) Мерси!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Отново ли арабите с калашници гърмят по хора? Първоначално написано от Mana ヾ(^∇^) Мерси!
Последно редактирано от АгентМура : 07-25-2016 на 17:43
Първоначално написано от Mana Мързел!! Не бери грижа за дреболии. кажи все пак какво пише...
Първоначално написано от YoungBloodZ кажи все пак какво пише... ...трябваше да го сложа в кавички онова за дреболиите...
Първоначално написано от АгентМура Отново ли арабите с калашници гърмят по хора? не, това е полицая ни ;д
Първоначално написано от Dwyd96 Но беше вярно, нали Зависи. Винаги има изключения.
Първоначално написано от Mana ...трябваше да го сложа в кавички онова за дреболиите...
Първоначално написано от YoungBloodZ Първоначално написано от Mana Ne t'inquiètes pas sur de petites choses. = Първоначално написано от Mana Не бери грижа за дреболии.
Първоначално написано от Mana = ахахахахаха извинявай ама в момента съм малко неадекватен
Първоначално написано от YoungBloodZ ахахахахаха извинявай ама в момента съм малко неадекватен Като се пооправиш, кажи - все ще се прочете. Лека нощ, нощни твари ^^
Първоначално написано от Mana Като се пооправиш, кажи - все ще се прочете. Лека нощ, нощни твари ^^ ехе да не лягаш? :шок и ужас:
Оtário. Лека нощ, Мана.
Първоначално написано от YoungBloodZ ехе да не лягаш? :шок и ужас: Ставам с кокошките(а понякога и преди тях), не е като да не съм го споменавала.
Първоначално написано от Mana Ставам с кокошките(а понякога и преди тях), не е като да не съм го споменавала. завиждам ти че успяваш да заспиваш толкова рано... лека
хало
Правила