Как сте, съфорумници колеги по ментална болест?
Първоначално написано от Indistinct Как сте, съфорумници колеги по ментална болест? Ние сме добре \ Първоначално написано от YoungBloodZ това въпрос ли е? приеми го като каквото искаш.
Първоначално написано от Dwyd96 Ние сме добре \ приеми го като каквото искаш. нещо си напрегнат
Първоначално написано от YoungBloodZ нещо си напрегнат Не ти ли омръзна все да грешиш
Първоначално написано от Dwyd96 приеми го като каквото искаш. Ела да пием бира,да се отпуснеш малко,че си леко напрегнат.
Първоначално написано от deitona22 Ела да пием бира,да се отпуснеш малко,че си леко напрегнат. Кой изскочи от заешката дупка. Първоначално написано от smilegirl12 тъкмо се връщам от психятрият ти Припомних си спомен и ме обзе носталгията.
Първоначално написано от Indistinct Припомних си спомен и ме обзе носталгията. мъчно ти е за там нали ? ;(
Първоначално написано от smilegirl12 мъчно ти е за там нали ? ;( Много. Но не бих имала достатъчно време да се върна.
Първоначално написано от Indistinct Много. Но не бих имала достатъчно време да се върна. аз ще те повлека с мен ;*
Първоначално написано от deitona22 Ела да пием бира,да се отпуснеш малко,че си леко напрегнат. След малко излизам
Първоначално написано от Dwyd96 След малко излизам да пиеш сокче с комунистите
Първоначално написано от golemiq_korab_minava да пиеш сокче с комунистите Да. Фидел вече ме чака в бара, а чичо Луци пусна Йосиф и Влади във ваканция.
Първоначално написано от Dwyd96 Да. Фидел вече ме чака в бара, а чичо Луци пусна Йосиф и Влади във ваканция. хм, а Асад?
Първоначално написано от Dwyd96 След малко излизам Излез и тръгни на север от вас.Минаваш Балкана и те чекам с 4 бири и мезе.
Първоначално написано от Indistinct Как сте, съфорумници колеги по ментална болест? тъкмо се връщам от психятрият ти
Правила