Първоначално написано от YoungBloodZ Добрютру Рано сте започнали днес Оо, BloodZ, и ти рано си се излюпил!
Първоначално написано от Mana Оо, BloodZ, и ти рано си се излюпил! Как ще е рано? Аз съм на работа вече
Първоначално написано от YoungBloodZ Как ще е рано? Аз съм на работа вече Приятна работа, в такъв случай!
Първоначално написано от Mana Приятна работа, в такъв случай! това гонене ли беше
Първоначално написано от YoungBloodZ това гонене ли беше Човек да не бъде любезен с другите
Първоначално написано от Mana Човек да не бъде любезен с другите добре добре благодаря
Първоначално написано от YoungBloodZ това гонене ли беше Тебе Мангата те гони,мене Костенурката..абе мани,искат женско/животинско царство тука.
Първоначално написано от deitona22 Тебе Мангата те гони,мене Костенурката..абе мани,искат женско/животинско царство тука. Лятно разчистване.
Първоначално написано от deitona22 Тебе Мангата те гони,мене Костенурката..абе мани,искат женско/животинско царство тука. дай да предприемем нещо Първоначално написано от golemiq_korab_minava все още не съм върховен владетел. имах кратка почивка, утре съм на работа. абе работиш си и ти когато поискаш...
Първоначално написано от YoungBloodZ дай да предприемем нещо . Предприемайте.Аз хаштагНеспамяТолковавече.
Първоначално написано от YoungBloodZ дай да предприемем нещо абе работиш си и ти когато поискаш... за едната работа съм кажи речи така. за другите две = не
Първоначално написано от deitona22 Тебе Мангата те гони,мене Костенурката..абе мани,искат женско/животинско царство тука. Не знам кое би му било интересното на това да си измежду изцяло женска компания. Първоначално написано от YoungBloodZ дай да предприемем нещо Предприемайте, ама няма да си дам зор да готвя ^^ Та не знам как и какво ще предприемате на гладни стомаси.
Правила