Първоначално написано от inewton Някой път по Дискавъри има интресни предавания, ама сега и там няма. От време на време. Щеше да е хубаво да дават и по-нови епизоди(наскоро попаднах на "Как се прави" - прехласваха се по DVD дискове).. По NatGeo не знам какво има в момента, но що годе бива програмата
Първоначално написано от Mana От време на време. Щеше да е хубаво да дават и по-нови епизоди(наскоро попаднах на "Как се прави" - прехласваха се по DVD дискове).. По NatGeo не знам какво има в момента, но що годе бива програмата Сега имат много нови епизоди. Та дори и нови предавания. Аз пък когато и да я пусна все самолетни катастрофи дават.
Първоначално написано от inewton Сега имат много нови епизоди. Та дори и нови предавания. Аз пък когато и да я пусна все самолетни катастрофи дават. Не броя склададжийските джавканици - тях ги пускат и по едното History... А новите епизоди не съм ги хващала. Попадала съм на Brain Games; вчера май даваха за нилските крокодили - скалпелите играха, онези си обясняваха за специфичността на захапката...
Първоначално написано от Mana Не броя склададжийските джавканици - тях ги пускат и по едното History... А новите епизоди не съм ги хващала. Попадала съм на Brain Games; вчера май даваха за нилските крокодили - скалпелите играха, онези си обясняваха за специфичността на захапката... Кое наричаш скандалджийски джавканици? На мен и Brain games не ми е интересно.
Първоначално написано от inewton Кое наричаш скандалджийски джавканици? На мен и Brain games не ми е интересно. Склад -> с-к-л-а-д-а-д-ж-и-й-с-к-и; не съм писала скандалджийски Визирам "Войни за складове" и подобните му.
Добрютру Рано сте започнали днес
Първоначално написано от YoungBloodZ Добрютру Рано сте започнали днес Оо, BloodZ, и ти рано си се излюпил!
Първоначално написано от Mana Склад -> с-к-л-а-д-а-д-ж-и-й-с-к-и; не съм писала скандалджийски Визирам "Войни за складове" и подобните му. Значи аз грешно съм прочел. Е, те тия склададжийските почти по цял ден ги дават. Първоначално написано от YoungBloodZ Добрютру Рано сте започнали днес Добро утро. Започвай и ти.
Първоначално написано от Mana Оо, BloodZ, и ти рано си се излюпил! Как ще е рано? Аз съм на работа вече
Първоначално написано от inewton Значи аз грешно съм прочел. Е, те тия склададжийските почти по цял ден ги дават. Добро утро. Започвай и ти. Почвам!
Първоначално написано от YoungBloodZ Как ще е рано? Аз съм на работа вече Приятна работа, в такъв случай!
Първоначално написано от Mana Приятна работа, в такъв случай! това гонене ли беше
Първоначално написано от YoungBloodZ това гонене ли беше Човек да не бъде любезен с другите
Първоначално написано от Mana Човек да не бъде любезен с другите добре добре благодаря
Бива ли такова нещо.. Свраките тази сутрин си мълчаха и се успах.
Първоначално написано от Indistinct Бива ли такова нещо.. Свраките тази сутрин си мълчаха и се успах. явно си имала нужда да се наспиш
добро утро
Първоначално написано от golemiq_korab_minava добро утро добро утро ти не работеше ли? или сам си си шеф
Първоначално написано от YoungBloodZ явно си имала нужда да се наспиш Може би.
Първоначално написано от YoungBloodZ това гонене ли беше Тебе Мангата те гони,мене Костенурката..абе мани,искат женско/животинско царство тука.
Първоначално написано от YoungBloodZ добро утро ти не работеше ли? или сам си си шеф все още не съм върховен владетел. имах кратка почивка, утре съм на работа.
Първоначално написано от deitona22 Тебе Мангата те гони,мене Костенурката..абе мани,искат женско/животинско царство тука. Лятно разчистване.
иска ви се
Първоначално написано от deitona22 Тебе Мангата те гони,мене Костенурката..абе мани,искат женско/животинско царство тука. дай да предприемем нещо Първоначално написано от golemiq_korab_minava все още не съм върховен владетел. имах кратка почивка, утре съм на работа. абе работиш си и ти когато поискаш...
Първоначално написано от YoungBloodZ дай да предприемем нещо . Предприемайте.Аз хаштагНеспамяТолковавече.
Правила