Първоначално написано от inewton Какви глупости сънуваш... Намери си по- смислени сънища. не знаех, че сънуваш каквото си искаш
Първоначално написано от smilegirl12 не знаех, че сънуваш каквото си искаш Можеш.
Първоначално написано от inewton Какви глупости сънуваш... Намери си по- смислени сънища. Поне сънувам.
Първоначално написано от smilegirl12 мии не съм си харесала друг . В момента съм в период на търсене а добре сега съм много по-спокоен
Добър вечер! Спите ли? Блуудз,май не успя да ме заместиш с Рабалко.
Първоначално написано от smilegirl12 не знаех, че сънуваш каквото си искаш Аз не сънувам. Е, случва се 1-2 пъти в годината, ама не ми е навик.
Първоначално написано от Indistinct Можеш. да но трябва да си духовно усъвършенстван и в хармония със себе си
Първоначално написано от deitona22 Добър вечер! Спите ли? Блуудз,май не успя да ме заместиш с Рабалко. не съм решил не съм те заместил
Първоначално написано от deitona22 Добър вечер! Спите ли? Блуудз,май не успя да ме заместиш с Рабалко. не ти
Първоначално написано от smilegirl12 да но трябва да си духовно усъвършенстван и в хармония със себе си Не. Първо трябва да се научиш да осъзнаваш, че се намираш в сън, а това може да стане по няколко начина.
Първоначално написано от Indistinct Не. Първо трябва да се научиш да осъзнаваш, че се намираш в сън, а това може да стане по няколко начина. какви са начините?
Първоначално написано от YoungBloodZ какви са начините? този по-добре ли е
Първоначално написано от smilegirl12 този по-добре ли е Не.
Първоначално написано от smilegirl12 този по-добре ли е по-добре е от предния ама търси друг
Първоначално написано от inewton Не. защо?
Първоначално написано от YoungBloodZ не съм решил не съм те заместил Толкова леснозаместим ли съм ? тцттц Смайли,не не спя,но главата ме цепи адски.
Първоначално написано от smilegirl12 защо? Защото не ми харесва. Сложи си някой покемон. Актуално е.
Първоначално написано от deitona22 Толкова леснозаместим ли съм ? тцттц Смайли,не не спя,но главата ме цепи адски. а кракът какво стана? оправи ли се
Първоначално написано от inewton Защото не ми харесва. Сложи си някой покемон. Актуално е. ми аз пък не искам покемон
Първоначално написано от smilegirl12 ми аз пък не искам покемон Тогава не мога да ти дам повече идеи.
Първоначално написано от smilegirl12 а кракът какво стана? оправи ли се В другата тема ти отговорих. Досвидание.
Първоначално написано от inewton Тогава не мога да ти дам повече идеи. това ли ти бяха идеите?
Първоначално написано от YoungBloodZ какви са начините? После може да ги напиша, сега не ми се занимава.
Първоначално написано от smilegirl12 това ли ти бяха идеите? Аз имам, но ще трябва да изчакаш.
Първоначално написано от Indistinct После може да ги напиша, сега не ми се занимава. ок
Правила