Първоначално написано от smilegirl12 Значи ти е супер. Да не съм те чула да се оплакваш. Да. Имам условия. И вкусна храна. Някои нямат. Но други имат. И пари имат. и Владко.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Да. Имам условия. И вкусна храна. Някои нямат. Но други имат. И пари имат. ; ) и Владко. само аз имам Владко!
Първоначално написано от YoungBloodZ само аз имам Владко!
Първоначално написано от YoungBloodZ само аз имам Владко! Подарих ти го!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Да. Имам условия. И вкусна храна. Някои нямат. Но други имат. И пари имат. и Владко. еййй връзкар
Първоначално написано от smilegirl12 еййй връзкар Връзките се правят от теб. Но вечерта ще ти разкажа.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Връзките се правят от теб. Но вечерта ще ти разкажа. от мееен?
Първоначално написано от smilegirl12 от мееен? Да. От теб.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Да. От теб. Не знаех. И с кой ти уредих връзка?
Първоначално написано от smilegirl12 Не знаех. И с кой ти уредих връзка? човек сам прави своите връзки с хора до голяма степен.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Връзките се правят от теб. Но вечерта ще ти разкажа. охоооо Първоначално написано от smilegirl12 еййй връзкар то пък щото ти си общ работник??? Първоначално написано от golemiq_korab_minava ������
Първоначално написано от YoungBloodZ то пък щото ти си общ работник??? моята работа е тежкотоварна
Първоначално написано от smilegirl12 моята работа е тежкотоварна товариш листове хартия в някакви папки?
Първоначално написано от YoungBloodZ товариш листове хартия в някакви папки? и цял ден работя с програми :/
Правила