Първоначално написано от smilegirl12 Ти какво правиш По ирония на съдбата, търся какво да рисувам.
Първоначално написано от Indistinct По ирония на съдбата, търся какво да рисувам. Ако искаш, а и ако ти се занимава, пробвай да "прерисуваш" по своему нещо готово.
Мана, ти къде 'одиш?
Първоначално написано от YoungBloodZ Мана, ти къде 'одиш? Насам-натам... Вчера голям лаф е паднал, като гледам.
Първоначално написано от Mana Ако искаш, а и ако ти се занимава, пробвай да "прерисуваш" по своему нещо готово. Добре. Остава да намеря какво.
Първоначално написано от Mana Насам-натам... Вчера голям лаф е паднал, като гледам. виждаш ли колко интересни неща (пълни глупости) изпускаш като не си тук?
Първоначално написано от YoungBloodZ виждаш ли колко интересни неща (пълни глупости) изпускаш като не си тук? И това го има - един път ще липсвам и ще има дневен спам
Първоначално написано от Mana И това го има - един път ще липсвам и ще има дневен спам да ти е за последно!
Първоначално написано от YoungBloodZ да ти е за последно! Надявай се!
ЗдравейтИ! :3
Драастии
Bonjour!
Как сме днес, кофаджии?
Първоначално написано от tori Как сме днес, кофаджии? как се наричат хората от кофата?
Кофаджии. Или контейнерджии. Низнъм точно и аз...
Хеелоу
Първоначално написано от Mana И това го има - един път ще липсвам и ще има дневен спам Не само ти изпускаш ,ама аз нарочно.
Първоначално написано от deitona22 Не само ти изпускаш ,ама аз нарочно. Ти направо изпадаш в забвение, друже
Първоначално написано от Mana Ти направо изпадаш в забвение, друже Йеп.От време на време пускам по 1 коментар, но не следя спам-темите.
Първоначално написано от deitona22 Йеп.От време на време пускам по 1 коментар, но не следя спам-темите. И губиш! На моменти е адски интересно.
Кораба ще ме извинява, но заглавието на тази тема повече ми харесва, така че ще пиша тук.
Първоначално написано от Indistinct Кораба ще ме извинява, но заглавието на тази тема повече ми харесва, така че ще пиша тук. Не си извинена. Манга,не изпускам кой знае какво ;д Иии приятна вечер!
Първоначално написано от deitona22 Не си извинена. Манга,не изпускам кой знае какво ;д Иии приятна вечер! Ти не си чичо Платноход.
Първоначално написано от Indistinct Ти не си чичо Платноход. От Къде си толкова сигурна?
Първоначално написано от deitona22 От Къде си толкова сигурна? Има от къде.
Правила