Първоначално написано от Indistinct Кой? попа
Първоначално написано от smilegirl12 ще долети през прозореца на някоя каюта Мисля, че Кораба получи инструктаж за порядъчно поведение на ЛС.
Първоначално написано от inewton Мисля, че Кораба получи инструктаж за порядъчно поведение на ЛС. от теб ли?
Нали не беше това спам-тема? Ко направихте?
Първоначално написано от smilegirl12 от теб ли? Oт Indistinct, разбира се. Мен защо да ме слуша.
Първоначално написано от inewton Oт Indistinct, разбира се. Мен защо да ме слуша. а ти от къде знаеш?
Първоначално написано от deitona22 Нали не беше това спам-тема? Ко направихте? индистикт иска да минава по моя мост
Първоначално написано от inewton Мисля, че Кораба получи инструктаж за порядъчно поведение на ЛС. ти да не получи от смайлгърл?;д
Първоначално написано от smilegirl12 а ти от къде знаеш? Предполагам.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ти да не получи от смайлгърл?;д Откъдя накъдя? Получих, само че не е инструтаж. А и да беше, аз не я слушам.
Първоначално написано от inewton Откъдя накъдя? Получих, само че не е инструтаж. А и да беше, аз не я слушам. тя много те пита... ;д ама й спаси духа... и тялото:Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava тя много те пита... ;д ама й спаси духа... и тялото:Д Пита ме, разбира се. Само духа.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava индистикт иска да минава по моя мост Индистинкт иска да замълчиш. Стига толкова интриги за една вечер.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ти да не получи от смайлгърл?;д престани ти казах
Първоначално написано от inewton Пита ме, разбира се. Само духа. и пипането не беше пипане..
малей как ги ядосах :Д няма да спят
Първоначално написано от golemiq_korab_minava и пипането не беше пипане.. еее стига де не се харесваме с попа и точка
Първоначално написано от golemiq_korab_minava малей как ги ядосах :Д няма да спят Хайде сега да си ударим по една ч*екия и да ги оставим незадоволени. И утре няма да спят.
Първоначално написано от inewton Хайде сега да си ударим по една ч*екия и да ги оставим незадоволени. И утре няма да спят. да се научат. да
Първоначално написано от golemiq_korab_minava да се научат. да Готов ли си?
Първоначално написано от inewton Хайде сега да си ударим по една ч*екия и да ги оставим незадоволени. И утре няма да спят. ще кажеш, че правите секс със нас, че да останем незадоволени
Първоначално написано от inewton Готов ли си? А ти?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava А ти? Аз вече свърших. Първоначално написано от smilegirl12 ще кажеш, че правите секс със нас, че да останем незадоволени Да, да, правим. Иска ти се.
Първоначално написано от smilegirl12 ще кажеш, че правите секс със нас, че да останем незадоволени ще правите секс с оулис цяла седмица сега. :Д
Първоначално написано от inewton Аз вече свърших. Аз след малко, набрал съм.
Правила