.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Мега фен Аватара на LoveInfect

9 години разлика

Привет! Искам да питам при връзка 16 годишно момиче с 25 годишно момче, (тоест 9 години разлика) имайки на впредвид че момичето е сравнително зряло. Вие какви възможни проблеми бихте видели в такава връзка?
    Последно редактирано от LoveInfect : 07-30-2016 на 21:00

Мега фен Аватара на smilegirl12
    педофилизам, използвачество от към момчето пъйк и това са 9 години до колкото мога да смятам

Основно виждам проблеми в смятането. Иначе има проблем за момчето - рано или късно подлежи на смяна.

Цитирай Първоначално написано от smilegirl12 Виж мнението
    педофилизам, използвачество от към момчето пъйк и това са 9 години до колкото мога да смятам
    И аз мисля че само педофилия ще има.

Каква ви педофилия, нещо друго не можете ли да кажете? Педофилията се отнася за сексуални връзки дете под 14 - възрастен.

Ам ... в очите на закона до навършване на 18 години си дете ... а по възрастен ако прави секс с дете как се нарича .. ?
    Добре да оставим това настрана, имате голяма разлика какво мислиш че му се върти в главата ?? Сега (предполагам) мисли къде ще работи и живее, дори и да е с теб за повече време ще сте на различни етапи на развитието си. Ти сега (пак предполагам) ще се чудиш какво ще учиш в по нататък, ще искаш да следваш мечтите си и т.н. докато това стане и ти ще искаш да гониш мечти той ще иска вече семейство и вече ще има кариера и ще е стабилен (това е ако останете заедно, което не ми се вярва ама все пак ..)
    Все пак ми се иска да разбера твоето виждане, какво мислиш че той очаква от теб, дали ако започнеш да се виждаш с 9години по-голям ще си щаслива, и дали той ще ти дава подкрепата от която се нуждаеш.

На 16 всеки си мисли, че е зрял, ама йок, и 9 години не са малко.
    На теория любовта няма граници, на теория годините са без значение, но на практика....

Не че и аз не съм имала такива връзки де. Явно човек трябва лично да се убеди.
    Сега, от позицията на 23 годишна, в никой случай не намирам за нормално голям човек, вероятно с висше образование, да се заглежда по човек, който още е в гимназията... Няма пропорция.

Теб те разбирам ти защо го харесваш и какъв ти се струва, че е, но той какво намира в едно дете и какво му се е случило, че в неговия диапазон той няма успех, и може да привлече само по-малко момиче. И то значително по-малко момиче от него.

Цитирай Първоначално написано от Mоnstera Виж мнението
    Ам ... в очите на закона до навършване на 18 години си дете ... а по възрастен ако прави секс с дете как се нарича .. ?
    Добре да оставим това настрана, имате голяма разлика какво мислиш че му се върти в главата ?? Сега (предполагам) мисли къде ще работи и живее, дори и да е с теб за повече време ще сте на различни етапи на развитието си. Ти сега (пак предполагам) ще се чудиш какво ще учиш в по нататък, ще искаш да следваш мечтите си и т.н. докато това стане и ти ще искаш да гониш мечти той ще иска вече семейство и вече ще има кариера и ще е стабилен (това е ако останете заедно, което не ми се вярва ама все пак ..)
    Все пак ми се иска да разбера твоето виждане, какво мислиш че той очаква от теб, дали ако започнеш да се виждаш с 9години по-голям ще си щаслива, и дали той ще ти дава подкрепата от която се нуждаеш.
    В очите на закона, след навършване на 16 се водя полупълнолетна (има го този термин) , но няма значение въпросът е че такава връзка е законна. Аз не виждам проблем в това той да се чуди какво да работи а аз да се чудя какво да уча. Имаме с него сходни интереси и разбирания и перфектна комуникация на мисли и идеи. И като че ли единствената пречка която виждам е как ще го възприемат другите, но и това си има решение.

Това за педофилията е пълна глупост, но истината отново е в мнението на jghgh. Иначе пак казвам, проблем виждам само за него, тъй като неминуемо ще се стигне до момент, в който ще го замениш с друг.

Мега фен Аватара на tori
    Виждам, че ако останете заедно, веднага след като завършиш, ще се зажените и ще му направиш дете. Десет години след това няма да ти се седи вкъщи вече, а ще хукнеш да излизаш, щото не си се наживяла. И ще се разделите с бой.

Повече от фен Аватара на KREED
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    В очите на закона, след навършване на 16 се водя полупълнолетна (има го този термин) , но няма значение въпросът е че такава връзка е законна.
    Този термин го няма, под 14 човек се води малолетен, между 14 и 18 човек се води непълнолетен.

Относно какви проблеми може да има:
    1. Неодобрение от родителите - 100%
    2. Неодобрение от обществото (приятелите ви) - 100%
    3. Той е на 25 - като нищо ще те заебе, като види някоя какичка с разтворени крачета.

Ако пък смяташ, че връзката ви е дори по-силна от клишираните романтични филми, бъди с него. Ваша си работа.
    Лично аз, ако ви бях приятел, нямаше да ви коментирам и да ви спирам, дори бих подкрепил такава връзка, стига тя да е ЧИСТА!
    Но ако се захванеш с този човек, имай в предвид гореизброените "проблеми".
    Последно редактирано от KREED : 07-31-2016 на 08:22

Използвач мила !!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не е за тебе.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    16 годишна била зряла
    хахахахаха

Цитирай Първоначално написано от KREED Виж мнението
    Този термин го няма, под 14 човек се води малолетен, между 14 и 18 човек се води непълнолетен.

Относно какви проблеми може да има:
    1. Неодобрение от родителите - 100%
    2. Неодобрение от обществото (приятелите ви) - 100%
    3. Той е на 25 - като нищо ще те заебе, като види някоя какичка с разтворени крачета.

Ако пък смяташ, че връзката ви е дори по-силна от клишираните романтични филми, бъди с него. Ваша си работа.
    Лично аз, ако ви бях приятел, нямаше да ви коментирам и да ви спирам, дори бих подкрепил такава връзка, стига тя да е ЧИСТА!
    Но ако се захванеш с този човек, имай в предвид гореизброените "проблеми".
    Мерси много такэв отговор очаквах. Просто искам ако се "впускам" да съм общо взето наясно.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Мерси много такэв отговор очаквах. Просто искам ако се "впускам" да съм общо взето наясно.
    Защо питаш след като знаеш, че ще обърнеш внимание само на отговорите, които искаш да чуеш?

anonymous990763
    Guest
    Познавам момиче в такава връзка, тя обаче е на 18. Разликата между тях е 8-9 години, от година и нещо са заедно. Родителите се разбират добре с мъжа.
    Все пак обмисли добре ситуацията. Изборът е твой.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Защо питаш след като знаеш, че ще обърнеш внимание само на отговорите, които искаш да чуеш?
    Аз питам за да знам какво точно да очаквам от хората. Реакцията на обществото. Също така за нпроблеми в такава връзка за които не съм се сещала например.А аз иначе най добре си знам с какво се привличаме.
    На постове от сорта на: "Неее не го прави, правиш грешка" , естественно че няма да обърна внимание. На нещо по логично - може би.
    Последно редактирано от LoveInfect : 07-31-2016 на 11:23

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Познавам момиче в такава връзка, тя обаче е на 18. Разликата между тях е 8-9 години, от година и нещо са заедно. Родителите се разбират добре с мъжа.
    Все пак обмисли добре ситуацията. Изборът е твой.
    Мерси Indistinct.

Супер фен
    а3 съм на 26, а мъжът ми гони 47. Мисля,че е нормално така той може да те вкара в правият път, ако се наложи .

Аз питам за да знам какво точно да очаквам от хората. Реакцията на обществото. Също така за нпроблеми в такава връзка за които не съм се сещала например.А аз иначе най добре си знам с какво се привличаме.
    На постове от сорта на: "Неее не го прави, правиш грешка" , естественно че няма да обърна внимание. На нещо по логично - може би.
    Еми пробвай се и ще видиш.
    За някои неща лично трябва да се убедиш.

Аз от моя опит съм разбрала, че докато жените сме/са по-малки, имат чувството, че "заслужават" нещо повече, някой по-зрял и etc. Действително са им по-привлекателни по-големите мъже, защото уж знаят как да се държат.
    В действителност, и като мине някво време, разбират, че няма значение дали си с твой набор, или с по-голям, или с по-малък, важното е мъжът да е мъж, да има възпитание, уважение, и да се държи добре и да се чувстваш отлично с него.
    Това е от значение, а то не зависи изобщо от възрастта му. Има си хора на години, които никак не са зрели, и обратното.

Да, хората ще са против, приятелите ти ще са против, неговите вероятно също, нима не го знаеш?
    Но ти ще видиш сама за себе си дали и как ще се получи.

Мисля, че ще е нещо моментно, просто за преживяването. Особено ако след 12ти клас решиш да се преместиш в др.град да учиш. Или ако на него вземе да му "тиктака" часовничето и реши, че иска дете, сватба, нещо по-сериозно.

В никакъв случай по-големият на години мъж не е по-добър от по-малкият обаче, ето това ти е най-важният извод, но трябва да стигнеш сама до него.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Да, хората ще са против, приятелите ти ще са против, неговите вероятно също, нима не го знаеш?
    забравяш прокурорите, които също ще са против
    така могат да му стъжнят живота
    че да се чуди с кой акъл се е хванал с непълнолетна

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Това само ми напомня за един виц:
    - Искаш ли да правим секс?
    - Ти си на 14, аз на 30.
    - Ама възрастта е само цифра!
    - То и затвора е само постройка.

По темата, на тия години 16-25 не е толкова фрапантна разлика, като гледам мацките в момента на по 16 17 как изглеждат и как се държат и като знам акъла на доста голяма част от 20-25 годишните момчета, не мисля, че е някакъв проблем.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Привет! Искам да питам при връзка 16 годишно момиче с 25 годишно момче, (тоест 9 години разлика) имайки на впредвид че момичето е сравнително зряло. Вие какви възможни проблеми бихте видели в такава връзка?
    ами аз съм на 21, а 16 годишните вече ми се струват малки. Не е невъзможно. На 25 обаче би трябвало вече да се занимава с по-сериозни неща. Вероятно с по-големи не му върви.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от smilegirl12 Виж мнението
    Педофил е човек, който има сексуални намерения към деца, за деца се смятат хора, които не са навлезли в пубертета, а на 16 години те даже да не кажа, че вече са си преминали пубертета, така че не смятам, че има такова нещо, а пък законодателството казва, че ако е над 14 години няма проблем, вече друг е въпросът от морална гледна точка и дали момчето си има принципи момичето да е поне на 18 пълнолетна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си