Ей, голям спам, голямо нещо!
Първоначално написано от tori Ей, голям спам, голямо нещо! Мнения 14 194 извинявай!
добро утро, какво изтървах ? :Д
н6
Първоначално написано от YoungBloodZ н6 честито модераторство.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava честито модераторство. Наистина ли Корабе?
Първоначално написано от Indistinct Наистина ли Корабе? какво?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava какво? Цял месец пишеш и чак сега видя, че е модератор
Първоначално написано от golemiq_korab_minava честито модераторство. благодаря малко закъсня ама... малко
Първоначално написано от Dwyd96 Цял месец пишеш и чак сега видя, че е модератор прави се на луд кораба
хм друго имах предвид, но хайде да не обидя някой
Първоначално написано от golemiq_korab_minava хм друго имах предвид, но хайде да не обидя някой ти пък... вчера с Нютон какви неща писахте а сега да не обидиш някой
Първоначално написано от YoungBloodZ ти пък... вчера с Нютон какви неща писахте а сега да не обидиш някой от вчера всички са много обидени, стиснати и не пишат във форума. а модератора по цял ден гледа бездейно и се чуди какво става.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava от вчера всички са много обидени, стиснати и не пишат във форума. а модератора по цял ден гледа бездейно и се чуди какво става. късаш ми сърцето... ще остана без работа заради теб
Първоначално написано от golemiq_korab_minava от вчера всички са много обидени, стиснати и не пишат във форума. а модератора по цял ден гледа бездейно и се чуди какво става. Обидени от какво?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava от вчера всички са много обидени, стиснати и не пишат във форума. а модератора по цял ден гледа бездейно и се чуди какво става. Я бех пил малко. Простено ми е.
Първоначално написано от YoungBloodZ късаш ми сърцето... ще остана без работа заради теб на свобода/ :Д
Добър вечер
Първоначално написано от inewton Я бех пил малко. Простено ми е. https://www.video.store.bg/prdimg/13...tava-az-ne.jpg
Първоначално написано от Indistinct Обидени от какво? сети се
Първоначално написано от inewton Я бех пил малко. Простено ми е. тшш, не се прекършвай.
Първоначално написано от YoungBloodZ https://www.video.store.bg/prdimg/13...tava-az-ne.jpg Малеее, YoungBloodZ пак е яхнал метлата.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava сети се Искам да го чуя от теб.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava тшш, не се прекършвай. Добре, няма. Искаш ли днес пак така?
Първоначално написано от Indistinct Искам да го чуя от теб. просиш си и тази вечер?
Правила