Първоначално написано от inewton Вие не си ле легнахте? "Вие"? Малките? Непълнолетните?
Първоначално написано от Indistinct "Вие"? Малките? Непълнолетните? Вие, влюбените с Корабчето.
Първоначално написано от inewton Вие, влюбените с Корабчето. Индистикт не е влюбена в корабчето и не желае да се споменава с него.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Индистикт не е влюбена в корабчето и не желае да се споменава с него. И снайли не е влюбрна в попа
Първоначално написано от smilegirl12 И снайли не е влюбрна в попа ок
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ок Боже колко бързо се отказа
Първоначално написано от smilegirl12 Боже колко бързо се отказа Радвай се. Затишие пред буря
Първоначално написано от smilegirl12 Боже колко бързо се отказа сега, ти е скучно?
Първоначално написано от smilegirl12 И снайли не е влюбрна в попа Лъжата е грях. Не лъжи, заповед номер осем на Всемогъщия Бог.
Първоначално написано от inewton Лъжата е грях. Не лъжи, заповед номер осем на Всемогъщия Бог. аз ги оставям, каквото трябваше, се изпълни. Ако и ти ги оставиш, нека да видим следствието.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava аз ги оставям, каквото трябваше, се изпълни. Ако и ти ги оставиш, нека да видим следствието. Ама ти и с двете ли беше, мръсник?
Първоначално написано от inewton Лъжата е грях. Не лъжи, заповед номер осем на Всемогъщия Бог. Обичам те омъжи се за мен
Първоначално написано от smilegirl12 Обичам те омъжи се за мен Ама ти мъж ли си!? Я марш оттука!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Индистикт не е влюбена в корабчето и не желае да се споменава с него. Остави ме да си се радвам.
Правила