Първоначално написано от inewton . а след като това е новата спам тема да бия ли катинара на старата? или все още искаш да обсъждаме завръщането ти там
Първоначално написано от YoungBloodZ а след като това е новата спам тема да бия ли катинара на старата? или все още искаш да обсъждаме завръщането ти там Хайде, затваряй я. Ама не трябва ли първо да питаме Dwyd дали може да спамим тук?
Първоначално написано от inewton Хайде, затваряй я. Ама не трябва ли първо да питаме Dwyd дали може да спамим тук? аз го притежавам... разрешавам да се пише тук!
Първоначално написано от YoungBloodZ аз го притежавам... разрешавам да се пише тук! Тогава е решено. Вече ще спамим тук. Causa finita!
Първоначално написано от inewton Вече ще спамим тук. Causa finita! Causa finita indeed! въведи в нещата моя приятел кораба
Първоначално написано от YoungBloodZ Causa finita indeed! въведи в нещата моя приятел кораба По-добре не, че ще остане с грешно впечатление за някои подробности.
Първоначално написано от Indistinct По-добре не, че ще остане с грешно впечатление за някои подробности. нищо не можеш да скриеш от мен! с кой ми изневеряваш? :Д
Правила