Първоначално написано от inewton И за какво се използва полираното дърво? За люлки ли? Тва беше за маса...
Първоначално написано от Dwyd96 Тва беше за маса... Ама вие и маси ли правите? Каква е тая фирма?
Първоначално написано от inewton Ама вие и маси ли правите? Каква е тая фирма? То основно се правят мебели ("детски").
Първоначално написано от Dwyd96 То основно се правят мебели ("детски"). Аха, ясно. Е, скоро няма да я има така или иначе.
Първоначално написано от inewton Аха, ясно. Е, скоро няма да я има така или иначе. фирмата ли? Близо 7 години работи в Сандански, но щом експерт икономист като теб е казал така... Дано да я има до 20-ти, че тогава дават заплатите , aйде аз ви оставям.
Първоначално написано от Dwyd96 фирмата ли? Близо 7 години работи в Сандански, но щом експерт икономист като теб е казал така... Да не забравяме, че ти работиш там. Не е нужно да си икономист, за да го забележиш.
Първоначално написано от Dwyd96 фирмата ли? Близо 7 години работи в Сандански, но щом експерт икономист като теб е казал така... Дано да я има до 20-ти, че тогава дават заплатите , aйде аз ви оставям. хайде
Първоначално написано от YoungBloodZ хайде Провери ми ИП-то бе,плебей :@
Правила