Първоначално написано от smilegirl12 Здравейте отново задара тръгвай за работа че ще закъснееш
Първоначално написано от inewton Каквото и ти. Нищо. Как мина снощи? Имаше ли проникване? Аз "работя" Държиш се като дърт перверзник -.-
Първоначално написано от YoungBloodZ задара тръгвай за работа че ще закъснееш Рейса ми е 3:40
Първоначално написано от Dwyd96 Аз "работя" Държиш се като дърт перверзник -.- Аз пък гледам "Стажанти". Сигурно правя повече от теб. Любопитно ми е. Ама щом си кисел значи не е имало.
Първоначално написано от inewton Ама щом си кисел значи не е имало. и аз това си помислих Първоначално написано от smilegirl12 Рейса ми е 3:40 а добле
Първоначално написано от inewton Аз пък гледам "Стажанти". Сигурно правя повече от теб. Любопитно ми е. Ама щом си кисел значи не е имало. Днеска свърших толкова много работа. sdasadlksadlka
Последно редактирано от Dwyd96 : 08-02-2016 на 12:17
Първоначално написано от inewton И аз. Пях псалми и тропари. Не е лесно. ssa. Tва работа ли е Цял рафт с документи подредих и останах без работа за целия ден. Гледах и как се полира дърво Изтрий си цитата
Последно редактирано от Dwyd96 : Днес на 15:17 ей соло
Първоначално написано от YoungBloodZ Последно редактирано от Dwyd96 : Днес на 15:17 ей соло НЕ СЪМ СОЛО
Първоначално написано от Dwyd96 НЕ СЪМ СОЛО доказателства?
Първоначално написано от YoungBloodZ доказателства? IQ-то ми е положително число. Провери ми и IP-то. Само кажи от коя държава искаш да съм
Първоначално написано от Dwyd96 IQ-то ми е положително число. Провери ми и IP-то. Само кажи от коя държава искаш да съм от Йемен пише че си
Първоначално написано от YoungBloodZ от Йемен пише че си Не съм пуснал прокси Я сега виж дали е същото, че си пробвам разни мой глупости. :Д
Първоначално написано от Dwyd96 Tва работа ли е Цял рафт с документи подредих и останах без работа за целия ден. Гледах и как се полира дърво Изтрий си цитата Работа е. Ти примерно не можеш да я вършиш. И как се полира дърво?
Първоначално написано от Dwyd96 Не съм пуснал прокси Я сега виж дали е същото, че си пробвам разни мой глупости. :Д бе то така става.. само с твоите глупости ще се занимавам
Първоначално написано от inewton Работа е. Ти примерно не можеш да я вършиш. И как се полира дърво? Първо го байцва, после прави някви смесвания там и ме викнаха в офиса Edit: преди и след байцването имаше някви други.. (НЕ СЪМ ДОБЪР НАБЛЮДАТЕЛ)
Първоначално написано от YoungBloodZ бе то така става.. само с твоите глупости ще се занимавам Aре бе, все едно си имаш работа. И ти като мен се чудиш кво да правиш.
Първоначално написано от Dwyd96 Първо го байцва, после прави някви смесвания там и ме викнаха в офиса Edit: преди и след байцването имаше някви други.. (НЕ СЪМ ДОБЪР НАБЛЮДАТЕЛ) И за какво се използва полираното дърво? За люлки ли?
Първоначално написано от inewton И за какво се използва полираното дърво? За люлки ли? Тва беше за маса...
Първоначално написано от Dwyd96 Тва беше за маса... Ама вие и маси ли правите? Каква е тая фирма?
Първоначално написано от inewton Ама вие и маси ли правите? Каква е тая фирма? То основно се правят мебели ("детски").
Първоначално написано от Dwyd96 Aре бе, все едно си имаш работа. И ти като мен се чудиш кво да правиш. не може защото напоследък си лош!
Първоначално написано от YoungBloodZ не може защото напоследък си лош! ТИ КОГО НАРИЧАШ ЛОШ, БЕ!!!!
Първоначално написано от Dwyd96 То основно се правят мебели ("детски"). Аха, ясно. Е, скоро няма да я има така или иначе.
Първоначално написано от inewton Аха, ясно. Е, скоро няма да я има така или иначе. фирмата ли? Близо 7 години работи в Сандански, но щом експерт икономист като теб е казал така... Дано да я има до 20-ти, че тогава дават заплатите , aйде аз ви оставям.
Правила