Първоначално написано от smilegirl12 Ее голяма работа И утре пак..
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Малка е Първоначално написано от smilegirl12 Ее голяма работа .
Първоначално написано от golemiq_korab_minava И утре пак.. Не си единствения нали знаеш
Първоначално написано от inewton . Не ми кради методите.
Първоначално написано от Indistinct Не ми кради методите. Това solo_ го използваше месеци преди ти да го откриеш.
Първоначално написано от inewton Това solo_ го използваше месеци преди ти да го откриеш. Тогава не кради методите на Соло.
Първоначално написано от smilegirl12 Не си единствения нали знаеш Времето тече... А аз щях да владея света.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Времето тече... А аз щях да владея света. Скроооомен хахахах
Първоначално написано от Indistinct Тогава не кради методите на Соло. Защо? Като гледам не се оплаква.
Първоначално написано от inewton Защо? Като гледам не се оплаква. соло влиза във форума но се прави на недостъпен!
Първоначално написано от YoungBloodZ соло влиза във форума но се прави на недостъпен! Знам. Трябва да му пиша някой ден.
Аз не съм желан тук..
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Аз не съм желан тук.. Как да не си? smilegirl изгаря по теб.
Добър вечер
Първоначално написано от inewton Как да не си? smilegirl изгаря по теб. Стиг, малкичка е
Moje li da ne zaburkvate smilegirl v nikakvi lubovni intrigi i krugove
Първоначално написано от YoungBloodZ е ти се изхвърляш... аз съм скромен - форд мустанг или мерцедес с500 AMG Е всеки с желанията си Първоначално написано от smilegirl12 Moje li da ne zaburkvate smilegirl v nikakvi lubovni intrigi i krugove A в любовни петоъгълници ?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Стиг, малкичка е Ти не искаш ли младо месце? Аз ти позволявам и ти опрощавам греховете предваително.
Първоначално написано от Dwyd96 A в любовни петоъгълници ? То пак е частен случай на кръг, невежа.
Първоначално написано от inewton То пак е частен случай на кръг, невежа. Абе ти доста упорито се опитваш да ми покажеш, че ти се яде х*й!
Първоначално написано от Dwyd96 Абе ти доста упорито се опитваш да ми покажеш, че ти се яде хуй! Това шефа трябва да го види. Ти скоро ще ядеш к*ур.
.
Първоначално написано от inewton Ти не искаш ли младо месце? 6 години не са мн малко Аз ти позволявам и ти опрощавам греховете предваително. 6 години на тази възраст не са малко...
кораба може да ми бъде дядо
Първоначално написано от golemiq_korab_minava 6 години на тази възраст не са малко... Може поне да опитате.
Правила