- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разликата в годините
Незаконно си е и ваще могат да го осъдят
Толкова ли не можеш да си на ериш някой колкото тебе и за какво изобщо на тия години да се разправяш с момчета има време за всичко не бързай
Според държавния закон е неправилно. Според естествените закони, ако момичето го прави по свое желание, е правилно. Родителите... са проблем.
Иначе не е проблем за родителите, децата им да се напиват, напушват и да се чукат след това по клубчета и входчета. Те това не го виждат, как да е проблем нали.. !? Купуват си цигари и дрога. Това не е проблем. Става проблем като 30 -годишен си легне с дъщеря им на15 ....
Тя на 14 не знае какво иска .. днес едно утре друго Какво се занимаваш с деца това ,че връстичките ти не ти връзват това не значи ,че трябва да филмираш малки момичета да ти пускат >_>
Чувала ли си ГУЛАГ, там са вкарвале такива изклецници като теб
Болни мозъци ... Те такива като вас, рано или късно си намират майстора.
Я ти прочети пак, че май не ти се отдава от първия път...
Всеки навършил 14 годишна възраст може да прави секс с който си пожелае, стига и двамата да имат 14 навършени.
Друг е въпроса дали могат да те съдят. Ако родителите й разберат най-вероятно ще станат страшни скандали и може да я убедят да каже, че не е било доброволно или пък, че не е разбирала характера на действието си. Тогава решението е в ръцете на съдията.
п.п. преди да говорите глупости е добре да проверите. Наказателния кодекс е качен в интернет и всеки може да провери какви са законите.
Има лесен начин. Убеди ги, че си циганин и ще ти се размине.
С 14 годишна не се ли смята за педофил тоя. Каква беше възрастта?
По темата какво да кажа, какво ли иска някой 18+ от една 14 годишна. 100% е любов![]()
Аз също имам чувства към мъж над 20!Нашите ми забраниха да излизам с него и почнаха да ме заплашеат не че ще го съдят а ще му наговорят гадно работи!Той може би още има чувства към мен може би не чак толкова сериозни.Бяхме заедно месец.Той не ме е чукал обаче мама твърди че е само за секса ала те не се познават.Пробвай първо да ги запознаеш.Препоръчвам първо по нета защото особено ако е с баща ти може да почне бой.Има по-изнервени бащи и да.Пак внимавай!Питай го дали има намерения дасе задържи с теб.Питай го и направо дали има интерес само за секса.може да те излъже ама ще забележиш че ако се притесни или почне да се дърпа.Опознай го добре!По принцип в тяхната възраст мн им се прави и сигурно затова биха се притеснили родителите ти!Гледай да не се влюбваш много и да не ти е първо гадже ,че след два месеца от раздяла още рева!Късмет и дано да се получат нещата!