.
Затворена тема
Страница 164 от 239 ПървиПърви ... 64114154160161162163164165166167168174214 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 076 до 4 100 от общо 5969
    Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Съжалявам че ме спасиха край Плевен
    Повярвай, и аз съжалявам.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Повярвай, и аз съжалявам.
    нареди се на опашката
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на ParadiseCity
    Перфеее перфеее

Град
    системата дегоба
    да съм честен в последните 2г се чувствам като тоя на аватара ми
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Еее, ако не съм аз да генерирам коментари в тази тема, то тя съвсем ще буреняса.
    Сори, може да съм в off-topic, ама това положение не се търпи - или вие ще пишете, или аз ще поддържам темата по един или друг начин. (:

Как се чувствам ли - мързеливо-уморен след работен ден. Легнах си в 02:00 ч., станах в 05:30 ч. След работа се отбих до Kaufland, пазарувах. Сега пиша спам тук-там из форума.

Смятам да се оженя за няколко момичета от форума (независимо дали те знаят за мераците ми към тях или не). Общо взето критерият е един-единствен - да са от 18+ до 35- (да, може и да са ми каки, стига да има такива тук).
    Която от вас отговаря на критериите ми и иска да ме вземе (+ да живее в многоженство от моя страна) - да се разпише. Тъй като Православната църква забранява многоженството, то ще се вземем с всяка една от вас, като си сменям самоличността.
    Общо взето ще правя форумна многоженитба. Момите тук се уверих, че сте красиви. Дали сте добри - мне, не сте. Зли сте до края на маникюра ви. Готови сте да ми прехапете гърлото, но това е 'щото сте неопитомени покемони. Но затова сте чаровни.

Това бе спама от моя страна (засега). Всяка, проявила интерес - да спише кратка биография от една дума. (:
    Ай, със здраве!

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Ми общо взето тъпо,защото съм в голямото село.Но пък се видях с най-добрата ми приятелка ,та общо взето ми мина хубаво деня.Нямам търпение да идва сряда и да се махна от Селото.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от ParadiseCity Виж мнението
    Лошо ми е
    Подавам алиразина там.

Дано се нареди всичко. Варианти имаме, но кой ще е най-удачният...

Мега фен Аватара на Dagichka
    уикенда с него ми се отрази доста добре, надявам се да се задържим така по-дълго от 3те седмици, които досега са ни рекорд.. :д иначе че съм магнит за луди/пияници/наркомани/странни хора, които решават да ми споделят живота си на улицата е факт, който се доказа за пореден път :дд искам да е есен, припада ми се от жегата вече, грр

Мега фен
    https://www.facebook.com/kevorkkevor...23496937830414

А ако става дума за нашите участници – все се сещам за една история с генерал Владимир Стойчев, дългогодишният председател на Българския олимпийски комитет. Разказваше я писателят Антон Антонов-Тонич.

В навечерието на една олимпиада, докладвали на генерала за нашата делегация – и той проявил интерес към отбора по водна топка.

„Не са съвсем подготвени, нямат шансове за медал“ – рекъл плахо един спортен началник.

„Не ви питам за медали, а има ли опасност някой да се удави!“ – сопнал се Стойчев.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Има хубава майка, щом го е задържала, въпреки, че едвам прилича на човек... Лично при такова дете, бих постъпил като спартанците....

Голям фен Аватара на Electrа
    Kekekekekekeke

Град
    системата дегоба
    силете ми се връщат стабилизирам се

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ей боклук такъв :Д
    циганко
    така се чувствам
    не може ли?
    ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    ма много си чувствителен бе

Бих я нарекъл крава, ама кравите поне са умни...
    Последно редактирано от Maleficus : 08-08-2016 на 22:15

В едно неопределено състояние съм. Пред компютъра съм, очите ми се затварят и в същото време не искам да си лягам. Искам да говоря с хора и да не оставам сама.

Супер фен Аватара на ParadiseCity
    Скучно, не ми се спи..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Вай хд

Бях на гости на семейство крокодилови, тя беше най красивата и хапеше най малко.... Преди не вярвах, че е възможно расата на рептилианите да съществува, преди да срещна тяхната кралица майка... Всеки път, когато си отвореше устата, мозъчните ми клетки умираха, гласът и думите й бяха досущ като оръжие от научно фантастичен филм.....

Тя ме одраска по гърба, като рекох да и го върна, си счупих нокътя на една люспа...
    Понякога се замислям, дали господ не е жесток, да е позволил тя да оцелее толкова дълго в този свят, като от нея би станало такова прекрасно портмоне..... Господ е жесток... Моето се скъса вчера... Всеки път, когато я видя на улицата съскам, а тя го приема за комплимент и ми се усмихва... Не съм виждал стаята й, но не съм сам и господ не е .... Веднъж господ влезе при нея и сега... Господ е мъртъв... Веднъж отидох до магазина да си купя запалка, но се разсеях с мисли за нея и по погрешка излязох с горелка... Когато видя отчаян човек на моста, показвам нейна снимка и той казва: " Прав си ! Има и по лоши съдби от моята !".. Преди бях страхливец, а сега прегризвам гърлата на мечки, когато ме покани на вечеря... Намерих поредното доказателство, че нищо не може да избяга от влечението на една черна дупка ! Който е влязал в нея повече не е излязъл ! Веднъж показах нейна снимка на агент на правителството на САЩ, сега ме пращат в гнездото й докато спи да извличам отрова, за някакво биологично оръжие... Поне парите си струват... Тя може да отнеме 9 живота наведнъж .. Преди имах котка... Когато я ухапе комар размерите му нарастват десетки пъти ! Много хора търсят смисъла на живота.... Аз съм карък, намерих в нея противоположния отговор... За нея любовна игра е да ми върже парче месо на врата и да ми прошепне : " Бягай " ... Когато за пръв път спахме заедно след като се напих в дискотеката, на сутринта като рекох да си тръгвам тихомълком, тя се събуди, хвана ми ръката и извика" Ноооооуууу му прешъссссс !" .... Веднъж й занесох роза, но тя ми се обиди, защото не беше жива кокошка...
    Последно редактирано от Maleficus : 08-08-2016 на 23:59

Град
    системата дегоба
    добре мина тая сутрин

Супер фен
    Чик-чирик (:

Мега фен Аватара на Rakshy
    върнах се, къде са курвите

Мега фен Аватара на tori
    Мразя това място, искам да си ида вкъщи.

Град
    системата дегоба
    до преди 5г щял да ме мачка сега като видя каква е истината било чест за него да ме познава

лицемерни същества

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Още 1 ден и напускам голямото село пак...нямам търпение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си