- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да съм честен в последните 2г се чувствам като тоя на аватара ми
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Еее, ако не съм аз да генерирам коментари в тази тема, то тя съвсем ще буреняса.
Сори, може да съм в off-topic, ама това положение не се търпи - или вие ще пишете, или аз ще поддържам темата по един или друг начин. (:
Как се чувствам ли - мързеливо-уморен след работен ден. Легнах си в 02:00 ч., станах в 05:30 ч. След работа се отбих до Kaufland, пазарувах. Сега пиша спам тук-там из форума.
Смятам да се оженя за няколко момичета от форума (независимо дали те знаят за мераците ми към тях или не). Общо взето критерият е един-единствен - да са от 18+ до 35- (да, може и да са ми каки, стига да има такива тук).
Която от вас отговаря на критериите ми и иска да ме вземе (+ да живее в многоженство от моя страна) - да се разпише. Тъй като Православната църква забранява многоженството, то ще се вземем с всяка една от вас, като си сменям самоличността.
Общо взето ще правя форумна многоженитба. Момите тук се уверих, че сте красиви. Дали сте добри - мне, не сте. Зли сте до края на маникюра ви. Готови сте да ми прехапете гърлото, но това е 'щото сте неопитомени покемони. Но затова сте чаровни.
Това бе спама от моя страна (засега). Всяка, проявила интерес - да спише кратка биография от една дума. (:
Ай, със здраве!
Ми общо взето тъпо,защото съм в голямото село.Но пък се видях с най-добрата ми приятелка ,та общо взето ми мина хубаво деня.Нямам търпение да идва сряда и да се махна от Селото.
уикенда с него ми се отрази доста добре, надявам се да се задържим така по-дълго от 3те седмици, които досега са ни рекорд.. :д иначе че съм магнит за луди/пияници/наркомани/странни хора, които решават да ми споделят живота си на улицата е факт, който се доказа за пореден път :дд искам да е есен, припада ми се от жегата вече, грр
https://www.facebook.com/kevorkkevor...23496937830414
А ако става дума за нашите участници – все се сещам за една история с генерал Владимир Стойчев, дългогодишният председател на Българския олимпийски комитет. Разказваше я писателят Антон Антонов-Тонич.
В навечерието на една олимпиада, докладвали на генерала за нашата делегация – и той проявил интерес към отбора по водна топка.
„Не са съвсем подготвени, нямат шансове за медал“ – рекъл плахо един спортен началник.
„Не ви питам за медали, а има ли опасност някой да се удави!“ – сопнал се Стойчев.
Има хубава майка, щом го е задържала, въпреки, че едвам прилича на човек... Лично при такова дете, бих постъпил като спартанците....
силете ми се връщат стабилизирам се
ей боклук такъв :Д
циганко
така се чувствам
не може ли?
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???
ма много си чувствителен бе![]()
Бих я нарекъл крава, ама кравите поне са умни...
Последно редактирано от Maleficus : 08-08-2016 на 22:15
В едно неопределено състояние съм. Пред компютъра съм, очите ми се затварят и в същото време не искам да си лягам. Искам да говоря с хора и да не оставам сама.
Бях на гости на семейство крокодилови, тя беше най красивата и хапеше най малко.... Преди не вярвах, че е възможно расата на рептилианите да съществува, преди да срещна тяхната кралица майка... Всеки път, когато си отвореше устата, мозъчните ми клетки умираха, гласът и думите й бяха досущ като оръжие от научно фантастичен филм.....
Тя ме одраска по гърба, като рекох да и го върна, си счупих нокътя на една люспа...
Понякога се замислям, дали господ не е жесток, да е позволил тя да оцелее толкова дълго в този свят, като от нея би станало такова прекрасно портмоне..... Господ е жесток... Моето се скъса вчера... Всеки път, когато я видя на улицата съскам, а тя го приема за комплимент и ми се усмихва... Не съм виждал стаята й, но не съм сам и господ не е .... Веднъж господ влезе при нея и сега... Господ е мъртъв... Веднъж отидох до магазина да си купя запалка, но се разсеях с мисли за нея и по погрешка излязох с горелка... Когато видя отчаян човек на моста, показвам нейна снимка и той казва: " Прав си ! Има и по лоши съдби от моята !".. Преди бях страхливец, а сега прегризвам гърлата на мечки, когато ме покани на вечеря... Намерих поредното доказателство, че нищо не може да избяга от влечението на една черна дупка ! Който е влязал в нея повече не е излязъл ! Веднъж показах нейна снимка на агент на правителството на САЩ, сега ме пращат в гнездото й докато спи да извличам отрова, за някакво биологично оръжие... Поне парите си струват... Тя може да отнеме 9 живота наведнъж .. Преди имах котка... Когато я ухапе комар размерите му нарастват десетки пъти ! Много хора търсят смисъла на живота.... Аз съм карък, намерих в нея противоположния отговор... За нея любовна игра е да ми върже парче месо на врата и да ми прошепне : " Бягай " ... Когато за пръв път спахме заедно след като се напих в дискотеката, на сутринта като рекох да си тръгвам тихомълком, тя се събуди, хвана ми ръката и извика" Ноооооуууу му прешъссссс !" .... Веднъж й занесох роза, но тя ми се обиди, защото не беше жива кокошка...
Последно редактирано от Maleficus : 08-08-2016 на 23:59
добре мина тая сутрин
Чик-чирик (:
до преди 5г щял да ме мачка сега като видя каква е истината било чест за него да ме познава
лицемерни същества
Още 1 ден и напускам голямото село пак...нямам търпение