.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 161

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Alucard666 Виж мнението
    Само дето дриймърката и агарта бяха интересни, пък ти не си.
    До, щото съм социолог и си бърборя само моите врели на кипели. Агарта пък си е адски символ. Ама ти си знаеш, сигирно си писахте доста..

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    До, щото съм социолог и си бърборя само моите врели на кипели. Агарта пък си е адски символ. Ама ти си знаеш, сигирно си писахте доста..
    И какво ако сме си писали доста? Искаш да ти кажа какво сме си писали ли?

Алукардчо, намерих снимка на тебе и баща ти. http://i.imgur.com/vO07V5m.jpg

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от HellKnight Виж мнението
    Алукардчо, намерих снимка на тебе и баща ти. http://i.imgur.com/vO07V5m.jpg

същия си от преди. аз най-доброжелателно ти пиша, а ти ме атакуваш . дори да знаеш повече, това отношение не е приемиливо. Да мачкаш след себе си не е разумно. в природата няма излишно, всичко е едно цяло.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    същия си от преди. аз най-доброжелателно ти пиша, а ти ме атакуваш . дори да знаеш повече, това отношение не е приемиливо.
    Не съм дошъл тук за да си играя на доброжелателен. Казвам това което виждам. Взимай го или напускай, само от теб зависи. Мога лесно да те излъжа че съм доброжелателен, но кому е нужно това? Толкова ли ти е необходим позитивен наратив за да се разбираме? В крайна сметка това е форум и всеки може да се представя пред себе си и пред другите както си иска, но всеки опит за доказване на това пред другите или пред себе си е също толкова измамен колкото когато хората се представят за "някакви" и в "реалния живот". Така че какъв е смисъла от тия ролеви игри? Не може ли просто да дискутираме темите? Не знам кое отношение е приемливо, но ми се струва доста неприемливо, инфантилно и абсурдно, някой да се оплаква от малтретиране в интернет.

[QUOTE=Alucard666;11491878]Така че какъв е смисъла от тия ролеви игри? Не може ли просто да дискутираме темите?
    Какви игри, бе? Ми дискутирай , какво ти печи. Недоволствам от мнението ти, защото ти такова не демонстрираш. Ти се заяждаш, забележи, без да съм казал нещо съществено, важно. Ти не правиш диалог, а само избиваш еднин хуй.

Първата ти реакция като ме видиш - е с какъв боклук да ме замериш, без още да си разбрал какво искам да кажа.

Изсираш се на главата ми, просто за да си направиш оргазъм.

И примери много.

а не, каквото сте си писали, за вас си остава.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си