- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Семейно проклятие или Божествен благослов
Алукардчо, намерих снимка на тебе и баща ти. http://i.imgur.com/vO07V5m.jpg
същия си от преди. аз най-доброжелателно ти пиша, а ти ме атакуваш . дори да знаеш повече, това отношение не е приемиливо. Да мачкаш след себе си не е разумно. в природата няма излишно, всичко е едно цяло.
Не съм дошъл тук за да си играя на доброжелателен. Казвам това което виждам. Взимай го или напускай, само от теб зависи. Мога лесно да те излъжа че съм доброжелателен, но кому е нужно това? Толкова ли ти е необходим позитивен наратив за да се разбираме? В крайна сметка това е форум и всеки може да се представя пред себе си и пред другите както си иска, но всеки опит за доказване на това пред другите или пред себе си е също толкова измамен колкото когато хората се представят за "някакви" и в "реалния живот". Така че какъв е смисъла от тия ролеви игри? Не може ли просто да дискутираме темите? Не знам кое отношение е приемливо, но ми се струва доста неприемливо, инфантилно и абсурдно, някой да се оплаква от малтретиране в интернет.
[QUOTE=Alucard666;11491878]Така че какъв е смисъла от тия ролеви игри? Не може ли просто да дискутираме темите?
Какви игри, бе? Ми дискутирай , какво ти печи. Недоволствам от мнението ти, защото ти такова не демонстрираш. Ти се заяждаш, забележи, без да съм казал нещо съществено, важно. Ти не правиш диалог, а само избиваш еднин хуй.
Първата ти реакция като ме видиш - е с какъв боклук да ме замериш, без още да си разбрал какво искам да кажа.
Изсираш се на главата ми, просто за да си направиш оргазъм.
И примери много.
HellKnight ти не се смей, че те видяхме и теб, с панделката.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 08-11-2016 на 18:04
1) пробвай пак.
2) където е трябвало съм казвал. друг път премълчвам. трети път се чеша за онази работа.
имах предвид, че дори да не съм достатъчно изявителен и прав, често ти използваш това, за да си погалеш своето его.
В същото време ти често пишеш прекалено дълги философски интерпретативни съчинение, които дори не са по темата, а съществените неща можеш да ги побереш в 2 изречения.
В тая тема половината ти коментари са ташак, байряк. Отивай да чукаш полякинята.
Да, моето голямо лошо Его пак е виновно че си инфантилен и търсиш одобрение от хора в интернет,понеже не го получаваш в реалния живот, а когато не го получиш и тук, почваш да цивриш като вдовица за хуй.
А я се загледай в останалите коментари в темата. Те не са ли ташак? Тогава какво се изненадваш? Оу, или просто си си създал представа за мен че щом пиша ненужно дълги коментари, значи през 100% от времето съм сериозен? Или че изобщо, като цяло съм сериозен?
Веднага след майка ти.
Последно редактирано от DerStuermer : 08-11-2016 на 18:23
Последно редактирано от HellKnight : 08-11-2016 на 18:30
Твоето не е знак за одобрение или несъгласие, ами чисто ръфане на кокала.
Пълен ташак е цялата тема, но ти реши точно на моя ташак да се лепенеш, та да ме обвиниш, че не съм бил сериозен колкото теб. Един път не влезе в раздел политика да напишеш нещо. Аз обвинявам ли те в простотия? Не. Защото знам, че си на друга вълна, с други виждания. Дори те хваля понякога.
Майка ми не се занимава с малки пишлемета.
Ако под отваряне на клип в тубата и затварянето му след 3 секунди поради опасност от неволно изпускане на стомашно съдържание, го разбираш като слушане на музика, ок. Изключвам Tame Impala естествено.
И имаш приятелка.... Колкото теб ли е дебела и космата или повече?
Последно редактирано от DerStuermer : 08-11-2016 на 18:37
Сам прецени, но поне имам и не съм самотен.
http://i.imgur.com/jVMfi88.jpg
Ама та ти искаш одобрение или несъгласие, за мен тия неща нищо не означават. Когато обаче някой ги вмъкне в дискусия и ги дегизира като аргументи, за мен това е зелена светлина да се подигравам на такъв човек. Виж че сам ти ми позволи да се изгавря с теб, защото не само взе всичко това на сериозно, но дори и искаш и другите да го разбират така. А никой друг не го направи, защото са тролове и са дошли тук да се забавляват, не да се butthurt-ват. Аз само отразих това което беше насочено към мен. Не отразих единствено твоята доброжелателност, защото нито съм я искал, нито ми е потребна, нито има отношение към темата. Ако беше казал нещо съществено, може би бих я взел предвид и да се отнеса със същото. Но само се върни назад и си виж cringe коментарите - чисто и просто лигавене, при това не забавно такова.
Това е защото само ти се взе насериозно, а всички други разбраха че цялата тема е трол още в самото начало. Сега спри да бъдеш циврещ аутист.
Ааа не мерси, там са ви събирали от кол и въже. Нямам какво да кажа там, или по-точно няма на кого. Още повече че насоката на това което пиша е повече философска отколкото политическа.
И какво да направя като ме хвалиш? Да си отворя компот?
Борянчето пак си е направила акаунт
тоя път е електра
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.