- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Семейно проклятие или Божествен благослов
интересно само аз ли се досещам
явно Борис Акунин ми се отразява
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
първо - идея си нямам коя е Боряна, една от съседките ми се казва така май, ама не знам с какво е релевантно, второ - не знам къде учиш, предположих, че във ВТУ, ако е там - добре, ако не - здраве да е, трето - т'ва ми е единствения акаунт тук, идея си нямам за какво сте ме погнали, забавно беше да чета глупости по свой адрес, ама става досадно вече
значи искаш да кажеш че сестрите ти не са твой акаунт ами са ти истински сестри
кикики
Последно редактирано от DerStuermer : 08-11-2016 на 20:27
умееш да ми преписваш разни прадни ве твойта цедка.
1) показването на разсажденията тук не може да се сведе до едно или две позитиви, така че кротко.
2) по логиката ти няма тема, която да си заслужава да напиша нещо по-смисленно, защото тогава веднага ще излезе, че не е е на място, сериозно било, нямало кой да го чете...
3) алоооо. противоречиш си . в началото ми каза, че не съм уважавал важните коментари, сега ми викаш, че съм се мислил за важен.
4) колкото и ташак да има в темата, има и капка истиност и сериозност. Електра ме впечатли и аз се понапънах.
5) Когато те похваля, значи че срещаш разбирателство.
6) В политиката и управлението стоят ключови въпроси, при това много философски. много философи и психолози са там.
7) Ти пред кой пишеш? На кой пишеш бе? Кажи сега? Сериознитеси коментари за кой са? Или си пишеш, щото няма къде другаде да изразиш социалното си умение и знание, щото си асоциален, и никой не те разбира и теб, дори колегите ти и ти се налага да се упражняваш. в тиинпроболемооо!