.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 161
    Цитирай Първоначално написано от DerStuermer Виж мнението

За бога, слагай trigger warning преди да постваш такива неща.
    Знаеш, че живееш правилно, когато тригърваш нацисти. Сигурно те е яд, че ние ще си дадем гените на следващото поколение. Мерси, оправи ни вечерта.

Цитирай Първоначално написано от HellKnight Виж мнението
    Знаеш, че живееш правилно, когато тригърваш нацисти.
    Тригърваш нацисти ли? Та вие сте толкова дебели, че гравитацията ви тригърва и космическите боклуци в пръстените на Нептун.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Борянчето пак си е направила акаунт

тоя път е електра
    Кои са й другите акаунти?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall

Цитирай Първоначално написано от HellKnight Виж мнението
    Сигурно те е яд, че ние ще си дадем гените на следващото поколение.
    Не, изобщо не се притеснявам. Закона за естествения подбор ще си свърши работата.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    интересно само аз ли се досещам

явно Борис Акунин ми се отразява
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    YoungBloodZ разбра ли кой е модератора-фантом, който ми слага банове? Или знаеше от самото начало?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    YoungBloodZ разбра ли кой е модератора-фантом, който ми слага банове? Или знаеше от самото начало?
    никой не ти слага бан... ти правиш нещо сигурно

Голям фен Аватара на Electrа
    Драма

Аве имам само един акаунт, за стотен път вече казвам

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    И имаш приятелка.... Колкото теб ли е дебела и космата или повече?
    За мен е загадка, кой от тях - кой е !

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Добре Борянке
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Tова е фейк акаунт. Мога да го заявя, защото се вижда че увърташ и съм виждал немалко фейкове през живота си.

Tова е фейк акаунт. Мога да го заявя, защото се вижда че увърташ и съм виждал немалко фейкове през живота си.
    Ти знаеш по-добре от мен ли, kekek

Град
    системата дегоба
    поне си смени стила на писане

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    поне си смени стила на писане
    Dude... get a life, will ya

Да, не знам защо още го отричаш след като и haritov те разкри. Не съм казвал че уча във ВТУ, поне не и преди датата на която си направила този профил. Така че спри да ме лъжеш и просто си признай, ако трябва на ЛС, в случай че не искаш да храниш троловете.

Да, не знам защо още го отричаш след като и haritov те разкри. Не съм казвал че уча във ВТУ, поне не и преди датата на която си направила този профил. Така че спри да ме лъжеш и просто си признай, ако трябва на ЛС, в случай че не искаш да храниш троловете.
    първо - идея си нямам коя е Боряна, една от съседките ми се казва така май, ама не знам с какво е релевантно, второ - не знам къде учиш, предположих, че във ВТУ, ако е там - добре, ако не - здраве да е, трето - т'ва ми е единствения акаунт тук, идея си нямам за какво сте ме погнали, забавно беше да чета глупости по свой адрес, ама става досадно вече

Мега фен Аватара на LoadRunner
    значи искаш да кажеш че сестрите ти не са твой акаунт ами са ти истински сестри
    кикики

първо - идея си нямам коя е Боряна, една от съседките ми се казва така май, ама не знам с какво е релевантно, второ - не знам къде учиш, предположих, че във ВТУ, ако е там - добре, ако не - здраве да е, трето - т'ва ми е единствения акаунт тук, идея си нямам за какво сте ме погнали, забавно беше да чета глупости по свой адрес, ама става досадно вече
    Ти да не си от ЦРУ че отричаш до последно? Когато те питаха дали ЗНАЕШ къде уча, ти отговори точно и недвусмислено, така че не ми се измъквай и просто признай. Даже дори не те питаха къде уча, а само дали знаеш какво уча.
    Последно редактирано от DerStuermer : 08-11-2016 на 20:27

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    значи искаш да кажеш че сестрите ти не са твой акаунт ами са ти истински сестри
    кикики
    игричка със съквартирантките браД, ама после и други се включиха, защото онези акаунти на Клитемнестра, Касандра и още някакви не ги знам на кого са, kekekeke

Ти да не си от ЦРУ че отричаш до последно? Когато те питаха дали ЗНАЕШ къде уча, ти отговори точно и недвусмислено, така че не ми се измъквай и просто признай. Даже дори не те питаха къде уча, а само дали знаеш какво уча.

Ама та ти искаш одобрение или несъгласие, за мен тия неща нищо не означават. Когато обаче някой ги вмъкне в дискусия и ги дегизира като аргументи, за мен това е зелена светлина да се подигравам на такъв човек. Виж че сам ти ми позволи да се изгавря с теб, защото не само взе всичко това на сериозно, но дори и искаш и другите да го разбират така. А никой друг не го направи, защото са тролове и са дошли тук да се забавляват, не да се butthurt-ват. Аз само отразих това което беше насочено към мен. Не отразих единствено твоята доброжелателност, защото нито съм я искал, нито ми е потребна, нито има отношение към темата. Ако беше казал нещо съществено, може би бих я взел предвид и да се отнеса със същото. Но само се върни назад и си виж cringe коментарите - чисто и просто лигавене, при това не забавно такова.

Това е защото само ти се взе насериозно, а всички други разбраха че цялата тема е трол още в самото начало. Сега спри да бъдеш циврещ аутист.

Ааа не мерси, там са ви събирали от кол и въже. Нямам какво да кажа там, или по-точно няма на кого. Още повече че насоката на това което пиша е повече философска отколкото политическа.

И какво да направя като ме хвалиш? Да си отворя компот?
    умееш да ми преписваш разни прадни ве твойта цедка.

1) показването на разсажденията тук не може да се сведе до едно или две позитиви, така че кротко.
    2) по логиката ти няма тема, която да си заслужава да напиша нещо по-смисленно, защото тогава веднага ще излезе, че не е е на място, сериозно било, нямало кой да го чете...
    3) алоооо. противоречиш си . в началото ми каза, че не съм уважавал важните коментари, сега ми викаш, че съм се мислил за важен.
    4) колкото и ташак да има в темата, има и капка истиност и сериозност. Електра ме впечатли и аз се понапънах.

5) Когато те похваля, значи че срещаш разбирателство.

6) В политиката и управлението стоят ключови въпроси, при това много философски. много философи и психолози са там.

7) Ти пред кой пишеш? На кой пишеш бе? Кажи сега? Сериознитеси коментари за кой са? Или си пишеш, щото няма къде другаде да изразиш социалното си умение и знание, щото си асоциален, и никой не те разбира и теб, дори колегите ти и ти се налага да се упражняваш. в тиинпроболемооо!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    игричка със съквартирантките браД, ама после и други се включиха,
    уоу вие да не си правите генг бенг
    а уж ходеше на църква
    ама сега ми се изяснява защо си посядваш на литургията на една страна
    кикикик

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Електра. Доктора знаеш ли какво учи?
    Философия във ВТУ, защо?
    I rest my case.

Сега се сетих кога и пред кого съм казвал че уча във ВТУ. Ти си dreamwalker.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си