.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96
    Казрмата е създадена за такива педали, които не са възпитани, в къщи. Толкова ли не го разбирате? После се чудете защо е пълно с педали.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Казрмата е създадена за такива педали, които не са възпитани, в къщи. Толкова ли не го разбирате? После се чудете защо е пълно с педали.
    В Турция има казарма,a у нас няма.В Турция виж какви мъже има с главно М ,a у нас повечето са путьовци...в Турция законите се спазват,защото иначе ,който не му харесва влиза зад решетките,a в България спазват ли се законите или се заобикалят и се дават рушвети?Да не би турският тираджия дето прегази цяло семейство на мотори да е в затвора или е на свобода?Това,ако се беше случило в Турция шофьора щеше да е до живот без право на замяна.

Ние сме умишлено и целенасочено унищожени по план, няма да влизам в политическо и социологически подробности.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Значи казармата си е едно педалско сборище ?
    Затова ли толкова искате да я върнат - за да ви събират заедно ?!

Не, казармата е за тези страни, които желаят да имат независима армия и защита. Но на теб и да ти се обяснява ти си кух и няма смисъл.

Супер фен Аватара на sladura89
    Моето пък мнение за казармата е, че те превръща в робот, който изпълнява каквото му се зададе без да мисли много и без да задава въпроси, вместо да ти развие индивидуалната и креативната мисъл и да ти покаже как сам да се справяш и оцеляваш без да чакаш заповеди от някой си!

Освен това си е факт, че и има яко гавра на старите войници с новобранците, което според мен е абсолютно излишно и вредно за психиката на хората! Често се случват инциденти, като някой да те гръмне някъде без да искал освен това последно време се говореше, че и се друсали там сега не знам дали е вярно де, ама!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Значи казармата си е едно педалско сборище ?
    Затова ли толкова искате да я върнат - за да ви събират заедно ?!
    Подкрепям Грозния напълно

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    казармата е мястото където ще възпитат грозния
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Rakshy
    От цялата тема, евентуално харитов и кораба имат адекватни мнения. Всички останали нямате АБСОЛЮТНО никаква идея какво говорите, ама никаква.

Първо, това постоянно повтаряне на тия педали - толкова ли сте слаби и несигурни, и толкова много ли ви е страх от педалите, че ги използвате постоянно като някакъв вид аргумент? Военните структури са едни и от най-задружните, които може да намерите в адекватното общество. Те са на практика братства. Дори да има педали сред тях, то те няма да пускат ръце и да ходят да лапат пишките на другите... Да си с мъже Х месеца на едно място щяло да те направи педал - как ли пък не. Като си в един дом със семейството ти на инцест ли те избива? Болни мозъци сте, ей...

Второто нещо, имало наркотици. Навсякъде има наркотици? Във всеки един квартал, във всяко едно училище. Ако искаш да друсаш и можеш да си го позволиш, винаги има от къде да си намериш. Изобщо не го използвайте като аргумент.

Трето, гавра има, защото системата ни е скапана. С въвеждането на една правилна система, която да бъде ръководена от умни хора, това няма да го има. А дори да го има, няма да бъде толерирано.

Четвърто, структурата е много проста - представи си го на нива. По-високите нива заповядват на по-ниските. Ако си лейтенант и полковника ти даде заповед - изпълняваш я. Има го и моментът, както Наполеон е казвал - "ако ти дам заповед и не я изпълниш си виновен, ако ти дам заповед и тя е грешна, но я изпълниш, пак си виновен". Но това е вече много странична тема.

Пето, не на всички им е писано да бъдат лидери. Прочетете малко военна литература и ще видите за какво иде реч. Пример, когато някой решава да не изпълнява заповеди и да прави каквото пожелае - клането в Май Лей (My Lai), Виетнам. Едно от най-черните петна във военната история на САЩ. (ако някой се интересува от книга: Four Hours in My Lai на Michael Bilton и Kevin Sim)
    Индивидуалността на човек може само да спечели от подобна организация. А и всеки един човек има право на избор. Ако тази заповед се противопоставя на идеите ти, винаги можеш да не я изпълняваш.

Шесто, инциденти винаги могат да станат, защото това са хора с оръжия. Факторът - човешка грешка съществува при абсолютно всичко. Няма по-скапано за командир от това собствените му хора да се избиват, а тъжното е, че през годините се е случвало доста често. Има си дори термин "blue on blue". Вероятността да се случи е същата като да те бутнат на пешеходна пътека. Фактът, че съществува такъв риск не те спира да пресичаш улицата, нали?

Мега фен
    Аз нищо не съм говорил за педали, казах, че е гейска история да хванеш млади, в разцвета на хормоналното си развитие момчета и да ги затвориш на място без жени. И не знам дали си ходил в казарма, но най-обсъжданата тема сред войниците бяха жените, и по-конкретно едно конкретно съкровено място по тялото на жените. На 11 години като ходих да вися със тях най ги интересуваше имам ли косми, виждал ли съм путка, последвано от детайлно обяснение на последната, последвано от още по-детайлно обяснение как се прави секс. Ама със всичките възможни подробности, чат-пат и по някоя общовалидна мъдрост. Още тогава ме открехнаха, че ако не можеш да ебе, никой няма да те търпи.

Как нечия индивидуалност може да спечели от подобно обезличаване(еднакви прически, дрехи, храна, т.н ) е отвъд мен.

Не сме швейцарци, една година или 6 месеца прекарани в маршируване няма да ни направи армия. Тея наборници няма как да са конкуренция на една високотренирана наемна войска. Изобщо армия се прави и поддържа с пари, които при нашата корупция няма как да имаме. И пак казвам, ако на някой му трябва казарма да почне да се държи мъжки, той не е мъж на първо място.

А и по точка 6, по соц време до колокто си спомням допустимата 'фира' е 3 на 100 в мирно време. Не съм 100% сигурен, че си го спомням правилно, ако някой е по-наясно да казва, но 3/100 е бахти пресичането на пешеходна.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Аз нищо не съм говорил за педали, казах, че е гейска история да хванеш млади, в разцвета на хормоналното си развитие момчета и да ги затвориш на място без жени. И не знам дали си ходил в казарма, но най-обсъжданата тема сред войниците бяха жените, и по-конкретно едно конкретно съкровено място по тялото на жените. На 11 години като ходих да вися със тях най ги интересуваше имам ли косми, виждал ли съм путка, последвано от детайлно обяснение на последната, последвано от още по-детайлно обяснение как се прави секс. Ама със всичките възможни подробности, чат-пат и по някоя общовалидна мъдрост. Още тогава ме открехнаха, че ако не можеш да ебе, никой няма да те търпи.

Как нечия индивидуалност може да спечели от подобно обезличаване(еднакви прически, дрехи, храна, т.н ) е отвъд мен.

Не сме швейцарци, една година или 6 месеца прекарани в маршируване няма да ни направи армия. Тея наборници няма как да са конкуренция на една високотренирана наемна войска. Изобщо армия се прави и поддържа с пари, които при нашата корупция няма как да имаме. И пак казвам, ако на някой му трябва казарма да почне да се държи мъжки, той не е мъж на първо място.

А и по точка 6, по соц време до колокто си спомням допустимата 'фира' е 3 на 100 в мирно време. Не съм 100% сигурен, че си го спомням правилно, ако някой е по-наясно да казва, но 3/100 е бахти пресичането на пешеходна.

от цялото нещо, което написа изплува едно и също заключение - всичко започва от възпитанието. Трябва ни културна пренастройка. Просто сме си простаци. Като му се каже, че няма да е** Х време, първата му работа е да почне да си мисли за вагини. Прост народ.

Не ми се води спор за второто.

Вкарването на военно обучение с правилна структура може да постави едно много добро начало за "съживяване" на нацията, щото нека бъдем честни, в момента сме жалка гледка.

Статия от Гардиан: по време на войната в Ирак са докладвани 18 "Blue on blue", с поне 7 мъртви и към 40 ранени (предимно заради липса на комуникация) [жертвите са британци и американци, предимно]

статистика от МВР:
    ОТНЕМАНЕ ПРЕДИМСТВО НА ПЕШЕХОДЕЦ за периода 1.1.2015-31.12.2015 - брой ПТП 1067,загинали 50, ранени 1066, а през 2014 44 загинали и 1105 ранени.

Буквално е по-безопасно да отидеш на война, отколкото да си на улицата в България.

И да си повторя идеята, защото явно не е ясно: казвам, че трябва да въведем някакъв вид обучение, който да даде на младите хора някакво базово ниво на сигурност при евентуално военно положение. Това обучение носи само плюсове, а единствения минус е, че е скъпо на държавата. Наистина смятам, че наличието на подобно обучение, би променило много неща към по-добро. И подобни въшли няма да имат причина да реват, че мъжете не били истински вече. Дори ако си п*тка, поне ще си п*тка с дисциплина и базови умения.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    https://www.youtube.com/watch?v=dXA4yhDSLIE

май не липсата на казарма е виновна за педалите, а натрапваните еврогейски простотии

=============
    Евгений Самолетов1 hour ago
    это Савченко???? ебена мать, что они с тобой сделали?

13Dedmoroz1 hour ago
    Голудовала
    =========

хехехе

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението

Така е освен това при пресичането на пешеходна и риска да те гръмнат шанса да пострадаш става двойно по-голям от колкото, ако само пресичаш на пешеходна! Освен това на пешеходната можеш да се оглеждаш и да внимаваш, а за куршуми няма как да се огледаш и да си внимателен!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Така е освен това при пресичането на пешеходна и риска да те гръмнат шанса да пострадаш става двойно по-голям от колкото, ако само пресичаш на пешеходна! Освен това на пешеходната можеш да се оглеждаш и да внимаваш, а за куршуми няма как да се огледаш и да си внимателен!
    шибани духачи като теб се страхуват и от собствените си сенки

тъп хуй

А пък за комплексари като вас, които се мислят за нещо повече от останалите хора и обиждат без тях да са ги обидили с нещо нямам какво да коментирам!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    https://www.youtube.com/watch?v=dXA4yhDSLIE

май не липсата на казарма е виновна за педалите, а натрапваните еврогейски простотии

=============
    Евгений Самолетов1 hour ago
    это Савченко???? ебена мать, что они с тобой сделали?

13Dedmoroz1 hour ago
    Голудовала
    =========

хехехе
    Как си знаех, че ти ако се включиш ще е с нещо за педалите.
    40 годишен девственяк. Кого заблуждаваш, латент замаен? :Д

На 11 години като ходих да вися със тях най ги интересуваше имам ли косми, виждал ли съм путка, последвано от детайлно обяснение на последната, последвано от още по-детайлно обяснение как се прави секс.
    ===========================================

хасане хасане
    на 11 години ли за първи път са те оправи отзад
    а смятах, че са измислици, че турчолята харесват малки момченца

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    ... те превръща в робот, който изпълнява каквото му се зададе без да мисли много и без да задава въпроси, вместо да ти развие индивидуалната и креативната мисъл и да ти покаже как сам да се справяш и оцеляваш без да чакаш заповеди от някой си!
    А кораба точно от това най-много се плашеше !
    Освен това си е факт, че и има яко гавра на старите войници с новобранците, което според мен е абсолютно излишно и вредно за психиката на хората! Често се случват инциденти, като някой да те гръмне някъде без да искал освен това последно време се говореше, че и се друсали там сега не знам дали е вярно де, ама!
    Гаври, пиянстване, наркотици, кражби, мизерия, липса на пари за храна и дрехи, какво остава за гориво и бойна техника! Такава "армия" не може да защити никого от нищо - само губене на време и пилеене на парите на данъкоплатците (всички нас) !
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    казармата е мястото където ще възпитат грозния
    И как си го представяш това? Възпитанието харка е до първите 7 години - след това вече е късно! Ако говориш за "обучение" - това е друго, а в "родната казарма" не даваха нови и по-добри умения, освен за професионални чистачи и чат-пат някоя шофьорска книжка (за връзкарите, които слагаха за да возят някой).
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    От цялата тема, евентуално харитов и кораба имат адекватни мнения.
    Пхахахахахахахаха !!! Наивен мечтател и русофил били най-адекватни, айде бе ?!
    Да си с мъже Х месеца на едно място щяло да те направи педал - как ли пък не.
    Ако няколко мангала там те хванат и ти сцепят гъза, може и това да станеш, дори да си як и без да го искаш !
    Второто нещо, имало наркотици. Навсякъде има наркотици?
    Ако в армията има такива неща, като наркотиците и това по-горе - значи няма ред и дисциплина! Ква армия, кви пет лева без най-основното нещо ?!
    защото системата ни е скапана. С въвеждането на една правилна система, която да бъде ръководена от умни хора, това няма да го има. А дори да го има, няма да бъде толерирано.
    Със скапана система, как може да очакваш добри резултати ?
    Ако си лейтенант и полковника ти даде заповед - изпълняваш я. Има го и моментът, както Наполеон е казвал - "ако ти дам заповед и не я изпълниш си виновен, ако ти дам заповед и тя е грешна, но я изпълниш, пак си виновен". Но това е вече много странична тема.
    Това се нарича "поемане на отговорност"!
    ...инциденти винаги могат да станат, защото това са хора с оръжия. Факторът - човешка грешка съществува при абсолютно всичко.
    Инцидентите предизвикани от "човешка грешка" са най-честите, но и най-предотвратимите и когато те се случат, някой трябва да поеме отговорност, но за това трябват топки !
    Просто сме си простаци. Като му се каже, че няма да е** Х време, първата му работа е да почне да си мисли за вагини. Прост народ.
    Ей Ракиши, ако ти кажа - "Няма да ядеш една седмица!", след колко време ще почнеш да мислиш за ядене ?!
    За една седмица без ядене не се умира!
    Ей, ама простаци прости и прост народ !
    Не ми се прави на "издържащия без секс", защото такова твърдение плюс фактът, че си мъж (ако си), те прави лицемер !
    Вкарването на военно обучение с правилна структура може да постави едно много добро начало за "съживяване" на нацията, щото нека бъдем честни, в момента сме жалка гледка.
    А пари откъде ?
    И да си повторя идеята, защото явно не е ясно: казвам, че трябва да въведем някакъв вид обучение...
    Пробвай във фейсбук - "Хора вземете направете някакво нещо за...!" !
    ...някакво базово ниво на сигурност при евентуално военно положение.
    Почна да дрънкаш глупости като Харката, дето си нямате и "базово ниво" на познание по военно дело и техника! Без адекватна екипировка и техника, една армия е НИЩО! И никакво "базово ниво и обучение" не могат да променят това !
    Това обучение носи само плюсове, а единствения минус е, че е скъпо на държавата.
    Аз пък не виждам никакъв плюс и много минуси ! Подреди ги моля те в две групи, за да стане по-ясно ! Говоря сериозно!
    Наистина смятам, че наличието на подобно обучение, би променило много неща към по-добро.
    Към какво "по-добро"?
    И подобни въшли няма да имат причина да реват, че мъжете не били истински вече.
    Щом си толкова разстроен от това, че "подобни въшли реват", че "няма истински мъже", запиши се в армията и така ще си възвърнеш самочувствието, щом смяташ, че имаш нужда от такова нещо ! Че и пари ще ти дават некви! Само, че няма да го направиш, нали ?! По-добре иди направи група във фейсбук:
    "Хора направете нещо да върнат военното обучение, че не мога да отида сам, а трябва да ме извикат от къщи с призовка, заедно с хиляди други нещастни копелета!!!
    Дори ако си п*тка, поне ще си п*тка с дисциплина и базови умения.
    Само не разбрах, звездичката "у" или "а" трябва да е, или нещо друго ?

Супер фен
    По-добре обучения с еърсофт оръжия в края на 10-ти клас и стрелкова подготовка в края на 11-ти, и за двата пола.

Тъкмо може като се построят подходящи съоръжения за тренировки в градска среда да се дават под наем през остатъка от годината и да се изплаща от нещо въпросното начинание.

Това бих подкрепил.

Да те натикат да живееш с всяк'ви маймуни - не. Представяте ли си да попаднете в една стая с климатика или дъртия педофил. После трябва да ги лежа ...

ПП: в Русия като имат казарма да не са им по-безопасни улиците и да не им е по-сплотено и отговорно обществото ?

Супер фен
    Без адекватна екипировка и техника, една армия е НИЩО!
    Хиляда идиота с калашници или клас зубъри с достъп до дрони и експлозиви ?

Аз бих заложил на зубърите.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    На 11 години като ходих да вися със тях най ги интересуваше имам ли косми, виждал ли съм путка, последвано от детайлно обяснение на последната, последвано от още по-детайлно обяснение как се прави секс.
    ===========================================

хасане хасане
    на 11 години ли за първи път са те оправи отзад
    а смятах, че са измислици, че турчолята харесват малки момченца
    Типичното лапаческо мислене, че ако не се лапа руска пишка ще се лапа рязана, говори много какъв си.
    Ама пък от педал какво друго да очакваш?

Всъщност какво споря с човече, което се заяжда с всички, щото му е крив света? Разбирам, че ти е криво щото като си израствал не е имало как да педалстваш, ама вече не се наказва със затвор, не е късно да си начешеш крастата.
    Последно редактирано от Aeternal : 08-22-2016 на 11:35

[QUOTE=aurissaaaaa;11495035]Хиляда идиота с калашници или клас зубъри с достъп до дрони и експлозиви ?

Аз бих заложил на зубърите.[/QUOT]
    За това маймуните от африка като ни залеят през границата първо тъпите зубари ще на3бат.

Мега фен
    [QUOTE=golemiq_korab_minava;11495104]
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Хиляда идиота с калашници или клас зубъри с достъп до дрони и експлозиви ?

Аз бих заложил на зубърите.[/QUOT]
    За това маймуните от африка като ни залеят през границата първо тъпите зубари ще на3бат.
    Боли ги маймуните за нашата държава или граница...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си