- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Що сте седнали да обсъждате как се казва inewton, вместо да определяте колко зловещ съм аз по скалата от 1 до 10... Или колко тъпи са ми темите/коментарите...
inewton преди време ми подаде на ЛС своите лични данни и като реших да го проверя за истинност (както съм сторил с останалите в списъка ми "Доверие и Достоверност") - ц, нищо.
А аз съм сигурен единствено в себе си и в хората, с които съм общувал и на които съм се доверил по един или друг начин (т.е. хората в списъка ми "Доверие и Достоверност"). Теб те няма там. Както почти всички, които пишат в момента (с изключение на pe6o, за който разбрах че се подвизава в Англия).
Electrа, а в коя научна сфера искаш да имаш докторска степен? В България ли живееш или в чужбина? На колко си години? Ако си в Бг - в кой град живееш? (:
Браво, ве - за т'ва ли ми отиват данъците? Да ми се пръкват генномодифицирани храни. Да знаеш - не искам да ям говеждо пилешко или краве свинско. Не искам да ме разяждат усъвършенствани вируси или бактерии. Искам да си живея мирно и спокойно. И да засищам глада с натурални храни, а не с човешки творби.
От такива като теб сега ям безвкусни пластмасови домати.