- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някога чудили ли сте се, защо някои жени се държат като кучки дори и след комплимент?
Добре, че присъстващите дами имат абсолютни познания по това, за което ме съдят, че нямамНикога не съм твърдял, че нещата, които пиша са гениални или оригинални, но ТВЪРДЯ, че са верни и подкрепени от факти и освен това изпитани на моя гръб до някаква степен. Иначе хубаво е да знам, че рояка оси все още знае как да хапе и напада на групи
Между другото и аз не съм абсолютен авторитет, целта на това, което пиша е също да предизвика четящите да се замислят, не задължително да приемат моята позиция...
Последно редактирано от Maleficus : 08-24-2016 на 21:08
Мхм определено е хубаво да те пратим на мисия да видиш дали Юпитер има твърда повърхност... Засега сме пратили само животни в далечния космос, време е да направим следващата стъпка и да пратим теб.. Твоята жертва ще бъде запомнена ! П.П Нещо по темата или ще ме дъвчете, колко малко знам, докато вие не допринасяте никак ?Забравих да добавя превод от женски на мъжки, какво имат предвид момичетата : " Не те харесваме, не харесваме това, което пишеш , следователно е грешно, защото пъпеш "
Последно редактирано от Maleficus : 08-24-2016 на 20:52