Първоначално написано от YoungBloodZ хайде да взривим нещо? Записвам те като човек под съмнения за извършване на взривоопасни експлозии. :д
Първоначално написано от inewton Не говори така пред децата. Модератор си все пак. По- голям от кого? И от теб. И от модератора.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava И от теб. И от модератора. Само на години.
Не разрешавам нищо във форума да се взривява. Процедирайте по законния път, направете подписка.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Записвам те като човек под съмнения за извършване на взривоопасни експлозии. :д е хубава работа... ти си човека с тнт-то пък аз съм опасен
Първоначално написано от Indistinct Не разрешавам нищо във форума да се взривява. Процедирайте по законния път, направете подписка. Аз съм за. Хайде да взривим Обителта на М****.
Първоначално написано от inewton Аз съм за. Хайде да взривим Обителта на М****. аз съм против!
Първоначално написано от inewton Само на години. От значение са.
Първоначално написано от YoungBloodZ аз съм против! Защо? Гласувай за иначе няма да се целуваме.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava От значение са. В случая не са.
Първоначално написано от inewton Защо? Гласувай за иначе няма да се целуваме. гласувам против и за двете ами после Манол ако ни издири? ще стане проблем!
Първоначално написано от Indistinct Не разрешавам нищо във форума да се взривява. Процедирайте по законния път, направете подписка. Можем да напишем някой закон.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Можем да напишем някой закон. Предложи. После ще го гласуваме. Първоначално написано от inewton Аз съм за. Хайде да взривим Обителта на М****. Пусни запитване.
За какво се гласува?
Първоначално написано от deitona22 За какво се гласува? дали да наложим перманентен бан + анатема на deitona22
Първоначално написано от YoungBloodZ гласувам против и за двете ами после Манол ако ни издири? ще стане проблем! Първото мога да го преодолея някак, ама второто вече е тежка обида. Няма да стане проблем, ще стане тройка. Първоначално написано от Indistinct Пусни запитване. Пусни ти. Ти искаш законен път. Аз съм за анархията.
Първоначално написано от inewton Първото мога да го преодолея някак, ама второто вече е тежка обида. Няма да стане проблем, ще стане тройка. още един път така и ще платя на някой да те анатемоса!
Първоначално написано от YoungBloodZ още един път така и ще платя на някой да те анатемоса! Добре, де. Нищо няма да правим с он. Само двамата!
Първоначално написано от inewton Добре, де. Нищо няма да правим с он. Само двамата! край! това беше! отивам да търся някой да те анатемоса
Първоначално написано от YoungBloodZ дали да наложим перманентен бан + анатема на deitona22 Хм,не ми харесва това, но гласувам.
Първоначално написано от YoungBloodZ край! това беше! отивам да търся някой да те анатемоса Аз говорех за чтение и разясняване на Евангелията. Ти си мръсника, който ме обвинява в грях.
Първоначално написано от inewton Аз говорех за чтение и разясняване на Евангелията. Ти си мръсника, който ме обвинява в грях. гузен негонен бяга... аз не съм казвал нищо за грехове ама ти щом си си го помислил явно има защо
Първоначално написано от YoungBloodZ гузен негонен бяга... аз не съм казвал нищо за грехове ама ти щом си си го помислил явно има защо Ти говореше за анатемосване. А анатема се налага само за изключително тежки грехове.
Първоначално написано от inewton Ти говореше за анатемосване. А анатема се налага само за изключително тежки грехове. ама уточнил ли съм за кои твои тежки грехове говоря? ти имаш много
Това е то.
Правила