- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- KumchoVulcho, Defakto, Наско, Shrudel, Якуза, LordOfLight, lambOfCod, КЪДЕ СТЕ УЕЕЕЕЕ
аз хващам 90те от край до край но не помня нищо от тогава
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
какво те накара да влезеш пак и форона
сетих се за израза гномо сам пейан майна![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ти 90 ли беше?
хаха, тва май Марто го ползваше
Иначе днес си купих няква маска за коса и досега се занимавах с гривата ми, трябваше ми повече информация за нея. И реших да ви проверя и вас![]()
Какво минало - от 2008 г. до сега - 414 коментара.
Допреди 2 месеца имаше един solo_ , който за половин година направи към 15000...
о мадафак ти си по стара от мен даже
миро не трябва да си форумен посрещач![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
ByK omg u r unreal i just saw you! How Are you? just to chat with u ? Priceless...![]()
Преди няколко години, когато шефовете все още бяха наоколо, имаше редовна чистка на темите преди 3-та страница, даже бяха назначени няколко помощник-модератори да вършат тази работа. Аз си спомням как бях с около 20000 мнения главно в кофата
Толкова много хранилка, простотия и любовни терзания имаше, че ако някой чете сега - щеше да се хване за главата
Липсва ми Илко![]()
всичките не струвате
ебал съм ви наведнъж и поединично
Къде сте, фенове мои, NaiQkiqt се завърна![]()
http://naiqkiqt.forumotion.net/ Заповядайте в моят форум!
http://naiqkiqt.log.bg/ Заповядайте в моят блог
Смях се с глас, докато си пишех никнейма![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()