- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои момичета са способни на повече лоялност, тези със самочувствие или тези без ?
Ако пренапиша твоята история и в този живот си обезобразена, но само аз те намирам за хубава и искам, ти ще ми бъдеш лоялна, защото нямаш изборКакто ако съм единственото момче в едно село от момичета, ще съм най привлекателния мъж , които са виждали и която ме спечели ще държи на мен, защото няма по добър избор, но ако изведнъж дойдат много мъже от града... Абе надявам се схвана картинката
![]()
Приказките изискват изключителни условия, за да се случат
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 08-31-2016 на 16:50
Викаш хубавите за секс, пък баламите за връзка, все пак трябва да има резервна гума в багажника за онези самотни зимни дниХубавите правят това, което всеки мъж иска да прави, а баламите ядат превръзките и евентуално в края на месеца, ако се държат добре, може да им се бие една чикия, все пак ако кучето не е добре дресирано, прави бели, добрата дресировка изисква възнаграждение от време на време , пък може и на няколко номера да се научи за пред приятелите..
Мъжете с цена не си губят времето по жени, жените идват сами
Едва ли на някои му се иска съзнателно да е емоционален роб, пък хубавите са свикнали да получават това, което искат от рано и трудно може жена да ги дресира, защото винаги имат избор, то и затова често не са в дълготрайни връзки де
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 08-31-2016 на 17:30