.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от CrazyDream Виж мнението
    То не е казано, че ще си с един човек природно, на практикта е почти невъзможно ... но има и аномалии
    Пак се опира до това колко държиш на човека. (абе доброто възпитание и любовта, която получаваш си играят ролята )
    Ако пренапиша твоята история и в този живот си обезобразена, но само аз те намирам за хубава и искам, ти ще ми бъдеш лоялна, защото нямаш избор Както ако съм единственото момче в едно село от момичета, ще съм най привлекателния мъж , които са виждали и която ме спечели ще държи на мен, защото няма по добър избор, но ако изведнъж дойдат много мъже от града... Абе надявам се схвана картинката Приказките изискват изключителни условия, за да се случат
    Последно редактирано от Maleficus : 08-31-2016 на 16:50

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Ако пренапиша твоята история и в този живот си обезобразена, но само аз те намирам за хубава и искам, ти ще ми бъдеш лоялна, защото нямаш избор Както ако съм единственото момче в едно село от момичета, ще съм най привлекателния мъж , които са виждали и която ме спечели ще държи на мен, защото няма по добър избор, но ако изведнаж дойдат много мъже от града... Абе надявам се схвана картинката Приказките изискват изключителни условия, за да се случат
    И си мислиш, че няма много мъже около мен ли ???

И си мислиш, че няма много мъже около мен ли ???
    Ми мъже е силно казано... Кучета, песове.. Така по става и сигурно са бол Мъжете не си хабят времето по жени, които няма да им пуснат, живота е прекалено кратък, а продуктивността прекалено важна за успеха и щастието

Ми мъже е силно казано... Кучета, песове.. Така по става и сигурно са бол Мъжете не си хабят времето по жени, които няма да им пуснат, живота е прекалено кратък, а продуктивността прекалено важна за успеха и щастието
    Ми не, не са "бол", имало е и много привлекателни случеи на които е трудно да устоиш, но нали се сещаш само за какво стават, само по външния им вид им личи.
    Последно редактирано от CrazyDream : 08-31-2016 на 17:02

Ми не, не са "бол", имало е и много привлекателни случеи на които е трудно да устоиш, но нали се сещаш само за какво стават, само по външния им вид им личи.
    Викаш хубавите за секс, пък баламите за връзка, все пак трябва да има резервна гума в багажника за онези самотни зимни дни Хубавите правят това, което всеки мъж иска да прави, а баламите ядат превръзките и евентуално в края на месеца, ако се държат добре, може да им се бие една чикия, все пак ако кучето не е добре дресирано, прави бели, добрата дресировка изисква възнаграждение от време на време , пък може и на няколко номера да се научи за пред приятелите.. Мъжете с цена не си губят времето по жени, жените идват сами Едва ли на някои му се иска съзнателно да е емоционален роб, пък хубавите са свикнали да получават това, което искат от рано и трудно може жена да ги дресира, защото винаги имат избор, то и затова често не са в дълготрайни връзки де
    Последно редактирано от Maleficus : 08-31-2016 на 17:30

Викаш хубавите за секс, пък баламите за връзка, все пак трябва да има резервна гума в багажника за онези самотни зимни дни Хубавите правят това, което всеки мъж иска да прави, а баламите ядат превръзките и евентуално в края на месеца, ако бъдат добро момче, може да му се бие една чикия, все пак ако кучето не е добре дресирано, прави бели, добрата дресировка изисква възнаграждение от време на време , пък може и на няколко номера да се научи за пред приятелите..
    Не просто рядко се намира нещо умно и красиво, ако ме разбираш

Едва ли на някои му се иска съзнателно да е емоционален роб, пък хубавите са свикнали да получават това, което искат от рано и трудно може жена да ги дресира, защото винаги имат избор, то и затова често не са в дълготрайни връзки де
    За роб ли се имаш ?
    Ако е така много лошо, трябва да ти кажа, че всеки си има чар, просто не знаят как да го използват и подчертаят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си