- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Знаеш ли какво е скут? и как се пъха нещо в него по дяволите
по правдоподобно щеше да е ако беше казала че ти го е бутнал между циците
Последно редактирано от LoadRunner : 09-01-2016 на 20:14
Не се ли чувстваш гузна и нагла че изневеряваш на мъжа си докато той бъхти по някой далечен път а ти му се подиграваш, не е ли по-добре да се разделите като искаш нещо повече или си от тия селянки дето нямат нищо, получават го най-накрая от някой, карат малко и решават че заслужават повече?
Минче, от колко време не се е прибирал тираджията?
Често ли си разгонена?
Първо,аз не съм селянка,а той е селянин и в буквалният и в преносният смисъл,второ и той ми е изневерявал и то още преди години,и трето от къде мога да знам аз той какво прави и с кого на толко хиляди километри от мен...честно казано вече не ме и интересува де.....
Минче,коя е най-конфузната ситуация в която си попадала?
Кви са тия ценности, Минкее
Мислиш ли се за добър човек? Коя е най-благородната ти постъпка?
То не ,че е толко конфунзно поне за мене де....ама за друго не мога да се сетя в момента,още в началото като се събрахме със сегашният ми мъж и се засякохме с бившата му жена и малкият му син в една била и нали мъжът ми дава пари на децата си нормално е всеки баща да дава пари на децата си дори и да не е заедно с майка им,и оная бившата му жена беше питала ама тя да не ревнува за мене де,е че от кво да ревнувам,че дава пари на децата си,a тя е със сини гадни змийски очи![]()
Минчи, това беше шега ест.
Минчи, опиши менюто си за днес и да е изключително подробно.