- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
е чак пък до крайности да прибягвам...
въпреки всичко успях да дремна около 150 минути а иначе ми трябваха 5 аларми за да стана![]()
Тихихихи, имам идея! :3 Ако ми се навие гадта, ще е АДСКИ якото просто! Даже почвам да го навивам още от следващия разговор по телефона. :ддд Инак, допуши ми се днес и си купих някакъв нов Ротманс - най-евтиното, което открих в нон-стопа. Отивам да запаля цигара да го пробвам, щот не съм пушила от 2-3-4 месеца някъде.
Бая стабилна си, за да пушиш РотмансНещо са развалили вече повечето цигари, откакто им сложиха картинки, само Sobranie-то ми остана сладко и меко
Чудя се дали да продължавам да натискам, при положение че тя е всичко, което някога съм търсил, или просто да убия всичко емоционално и да продължа напред.. Виждам лицето й във всяко момиче, а сърцето ми я търси във всеки момент.. Сякаш съм спрял на едно място, а светът продължава да се върти около мен.. Толкова ни е щастливо заедно, а тя не иска връзка -.- Малко хора си заслужават вниманието и нервите в днешно време..
https://www.youtube.com/watch?v=JzPVX0X_Mdk
Последно редактирано от adrenal1n : 09-01-2016 на 09:17
Преди да спра да пуша, пуших баш ротманс от тъмно синия, където е 100. Тия сега ми идат бая силни, изпуших една и I'm dying! Вероятно ш ги подаря на най-добрата аверка, че тя ще им се радва повече от мен.
Разходка и порив за свобода.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
окей кат цяло. не, че нещо, но са малко хората, които ще имат достойнството да си признаят грешката и за пореден път си доказах, че аз съм сред тях. и не, че го правя заради някой друг, пак някакъв вид егоизъм, защото после аз ще се чувствам зле, гузна и тн.
най-после се наспах истински. никакъв шум, никаква светлина <3 е, и дося не беше кой знае какво, но спя прекалено повърхностно и се събуждам от минимума. чувството да си отпочинал <345
изморен
в момента съм на онази тънка линия на умората, на която се чувствам немощен, но не е достатъчно, че да не мисля глупости
майка му деба
Малко тъжно и носталгично, но иначе се старая да не замислям много в такива посоки.
Къде ли се скита хобитчето YSMF по тази голяма планета Земя?
Напусна форума и загуби връзка с всички нас... :/
явно така трябва да бъде
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Няма значение колко е светло. Децибелите трябва да бъдат със 100 по-малко.
off-topic:
Що, ве? Виж колко яко се е уредил човекът - има си мацка, която може да я боцка когато си иска, а когато не - не. А тя винаги е в stand by режим, очакваща команда от негова страна... Направо я е подчинил - готова е да направи всичко за него.
//явно добре я боцка.
on topic:
И аз съм в stand by режим, но съвсем по-различен от гореспоменатия. В очакване съм за потегляне - когато дойде компанията - тръгвам. :]