.
Затворена тема
Страница 186 от 239 ПървиПърви ... 86136176182183184185186187188189190196236 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 626 до 4 650 от общо 5969
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    днес некъв пичага в няква ситуация ме попита как е "разгащен" на английски и не можах да се сетя и импровизирах там неш

докато търсех точното гифче за отговор изведнъж в съзнанието ми изплува думата някво.... 10 часа по-късно....

тъ, когато стане така....

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    е чак пък до крайности да прибягвам...

въпреки всичко успях да дремна около 150 минути а иначе ми трябваха 5 аларми за да стана

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    въпреки всичко успях да дремна около 150 минути а иначе ми трябваха 5 аларми за да стана
    Mногоо спишшш

Мега фен Аватара на tori
    Тихихихи, имам идея! :3 Ако ми се навие гадта, ще е АДСКИ якото просто! Даже почвам да го навивам още от следващия разговор по телефона. :ддд Инак, допуши ми се днес и си купих някакъв нов Ротманс - най-евтиното, което открих в нон-стопа. Отивам да запаля цигара да го пробвам, щот не съм пушила от 2-3-4 месеца някъде.

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Тихихихи, имам идея! :3 Ако ми се навие гадта, ще е АДСКИ якото просто! Даже почвам да го навивам още от следващия разговор по телефона. :ддд Инак, допуши ми се днес и си купих някакъв нов Ротманс - най-евтиното, което открих в нон-стопа. Отивам да запаля цигара да го пробвам, щот не съм пушила от 2-3-4 месеца някъде.
    Бая стабилна си, за да пушиш Ротманс Нещо са развалили вече повечето цигари, откакто им сложиха картинки, само Sobranie-то ми остана сладко и меко

Чудя се дали да продължавам да натискам, при положение че тя е всичко, което някога съм търсил, или просто да убия всичко емоционално и да продължа напред.. Виждам лицето й във всяко момиче, а сърцето ми я търси във всеки момент.. Сякаш съм спрял на едно място, а светът продължава да се върти около мен.. Толкова ни е щастливо заедно, а тя не иска връзка -.- Малко хора си заслужават вниманието и нервите в днешно време..

https://www.youtube.com/watch?v=JzPVX0X_Mdk
    Последно редактирано от adrenal1n : 09-01-2016 на 09:17

Мега фен Аватара на tori
    Преди да спра да пуша, пуших баш ротманс от тъмно синия, където е 100. Тия сега ми идат бая силни, изпуших една и I'm dying! Вероятно ш ги подаря на най-добрата аверка, че тя ще им се радва повече от мен.

Разходка и порив за свобода.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    окей кат цяло. не, че нещо, но са малко хората, които ще имат достойнството да си признаят грешката и за пореден път си доказах, че аз съм сред тях. и не, че го правя заради някой друг, пак някакъв вид егоизъм, защото после аз ще се чувствам зле, гузна и тн.
    най-после се наспах истински. никакъв шум, никаква светлина <3 е, и дося не беше кой знае какво, но спя прекалено повърхностно и се събуждам от минимума. чувството да си отпочинал <345

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    окей кат цяло. не, че нещо, но са малко хората, които ще имат достойнството да си признаят грешката и за пореден път си доказах, че аз съм сред тях.
    явно ти си единствената която си признава грешките от гадната ти зодиакална порода

изморен

в момента съм на онази тънка линия на умората, на която се чувствам немощен, но не е достатъчно, че да не мисля глупости

майка му деба

Малко тъжно и носталгично, но иначе се старая да не замислям много в такива посоки.

Супер фен
    Къде ли се скита хобитчето YSMF по тази голяма планета Земя?
    Напусна форума и загуби връзка с всички нас... :/

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    #prayforruth
    Баси цирка, чуек

I miss u.

Голям фен Аватара на Electrа
    тая тема що е в "Любов" ве

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ти къде искаш да е

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ти къде искаш да е
    здравни проблеми и болести

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    явно така трябва да бъде
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

айдееееее

Basically

anonymous990763
    Guest
    Няма значение колко е светло. Децибелите трябва да бъдат със 100 по-малко.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението

айдееееее
    Разочарова ме.Мислех че слушаш качествена музика.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    много ме обиди с тия си думи, не знам как да действам сега.. обичта понякога не е достатъчна.. май
    и де'а тоя цикъл, гледам сапунка и рева на любовните драми :дд
    (hug)
    ако не си е обръснал интимните части, му запали малко вълната, докато е сънен и на музика, за да не усети щракването на запалката хаха
    и стига се занимава с него, не те заслужава, щом толкова те наранява

Супер фен
    off-topic:
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    (hug)
    ако не си е обръснал интимните части, му запали малко вълната, докато е сънен и на музика, за да не усети щракването на запалката хаха
    и стига се занимава с него, не те заслужава, щом толкова те наранява
    Що, ве? Виж колко яко се е уредил човекът - има си мацка, която може да я боцка когато си иска, а когато не - не. А тя винаги е в stand by режим, очакваща команда от негова страна... Направо я е подчинил - готова е да направи всичко за него.

//явно добре я боцка.

on topic:
    И аз съм в stand by режим, но съвсем по-различен от гореспоменатия. В очакване съм за потегляне - когато дойде компанията - тръгвам. :]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    off-topic:
    on topic:
    И аз съм в stand by режим, но съвсем по-различен от гореспоменатия. В очакване съм за потегляне - когато дойде компанията - тръгвам. :]
    Моренце или планина ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си