YoungBloodZ
Бащата на dafak!?
Първоначално написано от Dwyd96 Аз гледам, че нютон е писал нещо, ама не си струва да пропилея 10-те секунди които ще отделя за него. Ще подкукуроса Пумба или Костенурката да ни дадат банани. Първоначално написано от inewton Ще му кажа да ви банне и двамата ако не се спрете с тия простотии. Не ви ли е срам? Аз съм менте поп*. Не съм човек, който ще позволи да го подмятат. Сега е вярно. А ,как така се казва на модераторите кого да баннат?
Първоначално написано от deitona22 Ще подкукуроса Пумба или Костенурката да ни дадат банани. Сега е вярно. А ,как така се казва на модераторите кого да баннат? Когато жената е шефа вкъщи, мъжът изпълнява всичко, което му се каже.. Предполагам и при хомо двойките е така.
Първоначално написано от Dwyd96 Когато жената е шефа вкъщи, мъжът изпълнява всичко, което му се каже.. Предполагам и при хомо двойките е така. Ти ли няма да знаеш как е при хомо двойките Първоначално написано от inewton Наричай го както искаш. Това не променя крайния факт. Докладва се, когато има за какво (както е в случая). И сега бананче ли ме чака ?
Първоначално написано от deitona22 Ти ли няма да знаеш как е при хомо двойките Фарисея обърна палачинката. Става интересно.
Първоначално написано от inewton Фарисея обърна палачинката. Става интересно. Фари-какво ? Ако не си забелязал,се еб*ава*ам със всеки
Първоначално написано от deitona22 Фари-какво ? Ако не си забелязал,се еб*ава*ам със всеки Трябва да научим гей жаргона...
Първоначално написано от deitona22 Фари-какво ? Ако не си забелязал,се еб*ава*ам със всеки Фарисеите са олицетворение на подлостта и лицемерието. Они са викали: "Разпни го!" С модератора не може да се ебаваш!
Първоначално написано от deitona22 Ти ли няма да знаеш как е при хомо двойките И сега бананче ли ме чака ? Ми не знам. Жената не ми дава да експериментирам
Първоначално написано от Dwyd96 Ми не знам. Жената не ми дава да експериментирам А ти имаш желание,така ли? Още по-зле Първоначално написано от Dwyd96 Трябва да научим гей жаргона... Не се прави,ти го знаеш.Разбираш нещата които Попа пише
Първоначално написано от deitona22 А ти имаш желание,така ли? Още по-зле Не се прави,ти го знаеш.Разбираш нещата които Попа пише И желания не ми дава да имам.. Предполагам "да обърнеш палачинката" означава нещо naughty Сигурно е някъв евфемизъм
Първоначално написано от Dwyd96 И желания не ми дава да имам.. Предполагам "да обърнеш палачинката" означава нещо naughty Сигурно е някъв евфемизъм Но ти тайно си мечтаеш.. И вече съм ти казвал ,че "лили" и "деси" не се броят за жена/и Първоначално написано от inewton Фарисеите са олицетворение на подлостта и лицемерието. Они са викали: "Разпни го!" С модератора не може да се ебаваш! Ммм,донякъде може,макар че имам страх от единия И не съм фери-блабла.
Първоначално написано от deitona22 Сега е вярно. А ,как така се казва на модераторите кого да баннат? Наричай го както искаш. Това не променя крайния факт. Докладва се, когато има за какво (както е в случая).
Правила