YoungBloodZ
Бащата на dafak!?
Първоначално написано от deitona22 Не говорех за меките китки Е,ето нищо не те интересува.Лошо. Не ме интересуват мъже и травестити. За жени не съм казал нищо.
Първоначално написано от inewton Не ме интересуват мъже и травестити. За жени не съм казал нищо. Нямах предвид мъже и траверси .Мм,нали си монех,не би трябвало и те да те интересуват.
Първоначално написано от deitona22 Нямах предвид мъже и траверси .Мм,нали си монех,не би трябвало и те да те интересуват. Монах, който не е в манастир никакъв монах не е.
Първоначално написано от inewton Монах, който не е в манастир никакъв монах не е. Ем сам доказа че си менте-монах. Отивай в манастир.
Първоначално написано от deitona22 Ем сам доказа че си менте-монах. Отивай в манастир. Да. Пречи ли ти? Няма да ходя в манастир. Извън манастирите имам повече възможност да помагам на хората.
Очаквай обяснение и скастряне.
Първоначално написано от Indistinct Очаквай обяснение и скастряне. От него или от теб ? Ако е от теб,ще се наплаша още повече ии пак ще изчезна от форума. Първоначално написано от inewton Да. Пречи ли ти? Няма да ходя в манастир. Извън манастирите имам повече възможност да помагам на хората. Не,не ми.Защо трябва да ми пречи?
Първоначално написано от deitona22 Не,не ми.Защо трябва да ми пречи? Защото не можа сам да го докажеш, а трябваше сам да си призая.
Първоначално написано от inewton Защото не можа сам да го докажеш, а трябваше сам да си призая. Рано или късно всеки си признава.
Първоначално написано от deitona22 Рано или късно всеки си признава. Така е. Ти кога ще признаеш, че си падаш по Dwyd?
Правила