.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Question Винаги ли са прави жените?

Защо жените са винаги прави?
    Винаги ли са всъщност прави жените или само те така си мислят?

Винаги са прави!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Винаги ! :д

да!
    Последно редактирано от HollyGolightly : 09-03-2016 на 00:20

Голям фен Аватара на Maleficus
    Жените са прави само когато имат пари, когато нямат не са прави.... Лягат доброволно Е добре де понякога има и компромиси... На колене например...
    Последно редактирано от Maleficus : 09-03-2016 на 01:00

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от just_like_smile Виж мнението
    Винаги ли са всъщност прави жените или само те така си мислят?
    В много случаи не са, но така им се иска.
    Цитирай Първоначално написано от ani_banani Виж мнението
    Винаги са прави!
    Е тука вече не си права мила !

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Защо жените са винаги прави?
    За малко да ти кажа че си малоумна, но ще се въздържа и първо ще те попитам как реши въобще че жените са прави?
    Това че някой казва " аз съм еди си какъв" в никакъв случай не значи че е такъв, такъв е ако другите го оценят така... та това че си чувала някъде клишето или че постоянно чуваме от някои нелепи жени "аз съм права" значи ли че въобще трябва да се разглежда като истина или казус? Когато някой говори и се подкрепя с факти, доказателства и логика и аз ще призная че е прав, но жените просто скръстват ръце и го казват без да обясняват защо, това ги прави нелепи или поне в мойте очи. (това важи само за тия дето го твърдят)

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Мда..жените винаги са прави,или ако не са ги остави да си го мислят ! ...до момента в който се изправят пред проблем който не могат да решат... ;] поздрави
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    За малко да ти кажа че си малоумна, но ще се въздържа и първо ще те попитам как реши въобще че жените са прави?
    Това че някой казва " аз съм еди си какъв" в никакъв случай не значи че е такъв, такъв е ако другите го оценят така... та това че си чувала някъде клишето или че постоянно чуваме от някои нелепи жени "аз съм права" значи ли че въобще трябва да се разглежда като истина или казус? Когато някой говори и се подкрепя с факти, доказателства и логика и аз ще призная че е прав, но жените просто скръстват ръце и го казват без да обясняват защо, това ги прави нелепи или поне в мойте очи. (това важи само за тия дето го твърдят)
    Мдааа, само че аз съ виждала много мъже, които постъпват по същия начин и разсъждават по този начин: "Щом съм мъж, значи съм прав, а ти щом си жена, значи ще ме слушаш".
    Да сега веднага ще ме нападнат тия, дето си мислят, че мъжът е човекът с главно Ч...
    Но в досегашните мнения не видях нищо подкрепено с примери и факти само клишета и клишета, както от жени, така и от мъже, всеки дъвче неговата си трева. Давайте!

Всъщност аз тайно се надявах да се включат тука разните му там всезнайки, вживявайки се в героини от произведения на Еврипид и все едно изкокнали от книгата "Бай Ганьо" да ми се разфилософстват както те си знаят, да напълнят с поне 10 чуждици, побългарени, всеки един от височайшите си изкази, сътворили ги в изречение... но тях щом ги няма няма и философстване...

Голям фен Аватара на Electrа
    не, понякога са седнали

Колко остроумни хора има тука, не е истина. Само се чудя защо все остроумстват с тъпизми, превърнати отдавна в клишета.
    Ама защо да пишем нещо различно след като се мислим за интересни - сиреч прави, стига някой да ни слуша...

Ама защо да пишем нещо различно след като се мислим за интересни - сиреч прави, стига някой да ни слуша...
    аз мога да съм интересна и седнала, за теб не мога да кажа същото обаче

Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    аз мога да съм интересна и седнала, за теб не мога да кажа същото обаче
    Ти май си интересна само легнала, съдейки по умствените ти способности.
    Но да забравих, че човек не избира гените си, особено гените за умствени и мисловни възможности, които при някои се въртят в околност на нулата

Но да забравих, че човек не избира гените си, особено гените за умствени и мисловни възможности, които при някои се въртят в околност на нулата
    така ли, значи това обяснява безхаберието ти

Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    така ли, значи това обяснява безхаберието ти
    Да, отново с изречение, което казва:"Аз съм по - велика, знам само да пускам обяснения без никаква логика". Но то е нормално
    Няма нормален изказ - защото това, защото онова, а давайте направо да обиждаме с високомерен и пренебрежителен тон. Някои хора още от малки си знаят, че трябва да се държат подобаващо и на ниво тоест като свадливи лелки на махленска седянка. Всъщност, то за това има и толкова такива тука, защото търсят някакви житейски занимания, които им липсват в реалния живот и за това имат мнение по всяка тема. Всъщност навън също е пълно с такива, които бързат да обсъждат и да дават мнения и съвети и да се ровят в чуждите съдби като самата "компетенстност", нали непоклатимата им преценка е винаги вярна

и какво обсъждате?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Всъщност аз тайно се надявах да се включат тука разните му там всезнайки, вживявайки се в героини от произведения на Еврипид и все едно изкокнали от книгата "Бай Ганьо" да ми се разфилософстват както те си знаят, да напълнят с поне 10 чуждици, побългарени, всеки един от височайшите си изкази, сътворили ги в изречение... но тях щом ги няма няма и философстване...
    фифтифък пак избухва с дълбоки екзистенциални мисли

нормална ли си? провокираш и после бътхъртваш, щото са то сложили на място.
    бооже, ахах.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

бооже, ахах.
    Аз казвам истини, а не нападки има семантична разлика
    А пък като засилваш правотата си с измислени англо - български термини мислиш, че е вървежно, само че по - добре прочети малко история и етнография, отколкото да си товариш главицата с неща, които и на 100 години няма да проумееш, разсъждаваш като момиченце на 5 години, а се държиш като свадлива лелка на 60?
    Мислех да вкарам танджикитайски побългарени термини във великите си изказвания, но ти и на чист български няма да хванеш смисъла, така че няма нужда

бооже, ахах.
    А и още нещо, как точно ме е сложила на мястото ми колежката ти по свадливост с изказването си, че съм "безхаберна" ли?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    нали усещаш, че правиш това от темата ти? истини казвала, според кой? между провокация и нападка също има семантична разлика
    ква си скица XD

ПП. Забравих да добавя, че изразът "сложила те на мястото" не е правилен от граматическа гледна точка, изразът е "поставила те на мястото" е фразиологически правилен

Трябва да подкрепиш с факти, малката

нали усещаш, че правиш това от темата ти? истини казвала, според кой? между провокация и нападка също има семантична разлика
    ква си скица XD
    Искам едно точно и ясно изречение, с което убедително да доказваш верността на твоите твърдения, че си многознайка. Давай!

Супер фен
    Винаги сме прави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си