.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от just_like_smile Виж мнението
    Всъщност аз тайно се надявах да се включат тука разните му там всезнайки, вживявайки се в героини от произведения на Еврипид и все едно изкокнали от книгата "Бай Ганьо" да ми се разфилософстват както те си знаят, да напълнят с поне 10 чуждици, побългарени, всеки един от височайшите си изкази, сътворили ги в изречение... но тях щом ги няма няма и философстване...
    фифтифък пак избухва с дълбоки екзистенциални мисли

нормална ли си? провокираш и после бътхъртваш, щото са то сложили на място.
    бооже, ахах.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

бооже, ахах.
    Аз казвам истини, а не нападки има семантична разлика
    А пък като засилваш правотата си с измислени англо - български термини мислиш, че е вървежно, само че по - добре прочети малко история и етнография, отколкото да си товариш главицата с неща, които и на 100 години няма да проумееш, разсъждаваш като момиченце на 5 години, а се държиш като свадлива лелка на 60?
    Мислех да вкарам танджикитайски побългарени термини във великите си изказвания, но ти и на чист български няма да хванеш смисъла, така че няма нужда

ПП. Забравих да добавя, че изразът "сложила те на мястото" не е правилен от граматическа гледна точка, изразът е "поставила те на мястото" е фразиологически правилен

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

бооже, ахах.
    А и още нещо, как точно ме е сложила на мястото ми колежката ти по свадливост с изказването си, че съм "безхаберна" ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си