- Форум
 - По малко от всичко
 - Кофата
 - Обителта на M**** - първият форумен отшелник

Ама, май на теб не ти увира главата, а?
Просто ми бе интересно. И отидох да видя. :]
Просто в града, в който бях, има много момичета/жени (голяма част по-красиви от трътлестите нашенки). И ми бе интересно да ги видя в дискотеката как ще са. Е, оказа се, че освен млади, красиви и многобройни - явно дискотеката не им е приоритет в живота (поне засега). Да видиш през деня момичета, които тренират колективни спортове и то да не са група от 5, ами около 100 и нагоре + когато са в парковете да не са втренчили поглед в телефони, смартфони и т.н., ами да си приказват и контактуват...
В заключение само ще ти напиша, че не виждам бъдещето на нашата страна. Тук всичко е меркантилно. Там, където бях, не бе така (или поне не в такива измерения).
значи казах го понеже и други пъти си казвал че си ходил сам, това е, всеки е изпадал в меланхолия, и аз съм правил неща от които съм си взимал поука че са още по-забиващи и по-добре да не си го самопричиняваш но всеки мисли и оценя обстановката и случващото се по свой начин
Това за жените тук е напълно вярно, както ти така и много други хора нямат представа как биха се свързали с някоя дългосрочно.
Аз също имам много лоши впечатления от момичетата и имам опит в нови запознанства, просто някои са толкова отблъскващи с поведение а смешното е че не го осъзнават, но както има меркантилни и глупави жени, пълно е и с такива мъже, в това тр да бъдеш сигурен. Те се намират едни други, нали ги виждам, и то пак за кратко, при момичетата с които съм имал контакти е имало и има все още много оборот, верно е че все залитам към кифли като се надявам да попадна на умна и красива :д, за сега ц.
Ама в едно съм се убедил на 100%, грозните са свестни. И под грозни нямам предвид някакви крайно дефектни хора, обаче сексуално куца яко, съответно пак не се получава.