.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2753

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    аха, добре, тогава не е толкова зле, но ти повтарям, ходенето сам на дискотека влияе зле на психиката
    не го разглеждай като вероятност за забавление или шанс за измъкване от черната дупка
    Ама, май на теб не ти увира главата, а?
    Просто ми бе интересно. И отидох да видя. :]

Просто в града, в който бях, има много момичета/жени (голяма част по-красиви от трътлестите нашенки). И ми бе интересно да ги видя в дискотеката как ще са. Е, оказа се, че освен млади, красиви и многобройни - явно дискотеката не им е приоритет в живота (поне засега). Да видиш през деня момичета, които тренират колективни спортове и то да не са група от 5, ами около 100 и нагоре + когато са в парковете да не са втренчили поглед в телефони, смартфони и т.н., ами да си приказват и контактуват...

В заключение само ще ти напиша, че не виждам бъдещето на нашата страна. Тук всичко е меркантилно. Там, където бях, не бе така (или поне не в такива измерения).

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Ама, май на теб не ти увира главата, а?
    Просто ми бе интересно. И отидох да видя. :]

В заключение само ще ти напиша, че не виждам бъдещето на нашата страна. Тук всичко е меркантилно. Там, където бях, не бе така (или поне не в такива измерения).
    значи казах го понеже и други пъти си казвал че си ходил сам, това е, всеки е изпадал в меланхолия, и аз съм правил неща от които съм си взимал поука че са още по-забиващи и по-добре да не си го самопричиняваш но всеки мисли и оценя обстановката и случващото се по свой начин

Това за жените тук е напълно вярно, както ти така и много други хора нямат представа как биха се свързали с някоя дългосрочно.
    Аз също имам много лоши впечатления от момичетата и имам опит в нови запознанства, просто някои са толкова отблъскващи с поведение а смешното е че не го осъзнават, но както има меркантилни и глупави жени, пълно е и с такива мъже, в това тр да бъдеш сигурен. Те се намират едни други, нали ги виждам, и то пак за кратко, при момичетата с които съм имал контакти е имало и има все още много оборот, верно е че все залитам към кифли като се надявам да попадна на умна и красива :д, за сега ц.
    Ама в едно съм се убедил на 100%, грозните са свестни. И под грозни нямам предвид някакви крайно дефектни хора, обаче сексуално куца яко, съответно пак не се получава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си