.
Затворена тема
Страница 346 от 354 ПървиПърви ... 246296336342343344345346347348349350 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 626 до 8 650 от общо 8834
    Мега фен Аватара на tori
    Рандъм, регистриран си вчера, нормално е да не искаме да видим теб още. Почакай, навърти мнения, покажи разбирания за света, които са интересни някому и тогава се натискай. Ако останеш повече тук, все някой ще те сложи. Аз, примерно, съм биладва пъти тук, дори темата е започнала с мен новия vol. Има и други, които са повтаряли и потретвали.

Електра, отговори ми на въпросите, които зададох на Йънгблъдз, на който, между другото, съм кръвно обидена.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението

Електра, отговори ми на въпросите, които зададох на Йънгблъдз, на който, между другото, съм кръвно обидена.
    Нямаш право! Аз казах кога приключвам
    Ако държиш може на ЛС да ти отговоря

Роли, 50% шанс за 500 милиона или 100% шанс за един милион?

Рандъм, регистриран си вчера, нормално е да не искаме да видим теб още. Почакай, навърти мнения, покажи разбирания за света, които са интересни някому и тогава се натискай. Ако останеш повече тук, все някой ще те сложи. Аз, примерно, съм биладва пъти тук, дори темата е започнала с мен новия vol. Има и други, които са повтаряли и потретвали.

Благодаря за разбирането Тори. Ето това исках да чуя

Мега фен Аватара на tori
    Хубу, на лс да е.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Между другото блоодз, ако се огъваш така лесно всеки път, малко жени ще те уважават в истинския смисъл на думата, дори и приятелки да са ти (Често такива хора биват използвани, защото им е била хваната цаката така да се каже.. Твърдата дума е твърда дума независимо кой е пред теб, всяко отклонение от нея може да изглежда, че е полезно за дадена връзка сега, но в дълъг план не е. В крайна сметка това отклонение се превръща в началната точка за следващото, което ще бъде опитано в/у мъжката ти дума и така докато загуби стойност или се превърне в инструмент за други.)

Мега фен Аватара на galaxy29
    и щакво като си била два пъти

Мега фен Аватара на tori
    Нищо специално, казвам само, че всеки е минал от ред и да не бърза момчето. Ти що се заяждаш на дребно?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    само да припомня че на горещия трябва задължително да се отговаря на въпросите

та електра кой ти е истинския акаунт?

ако не ти се отговаря обирай си крушите
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на galaxy29
    дразнят ме надувки затова :/

Мега фен Аватара на tori
    Че къде видя надувка тук?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Между другото блоодз, ако се огъваш така лесно всеки път, малко жени ще те уважават в истинския смисъл на думата, дори и приятелки да са ти (Често такива хора биват използвани, защото им е била хваната цаката така да се каже.. Твърдата дума е твърда дума независимо кой е пред теб, всяко отклонение от нея може да изглежда, че е полезно за дадена връзка сега, но в дълъг план не е. В крайна сметка това отклонение се превръща в началната точка за следващото, което ще бъде опитано в/у мъжката ти дума и така докато загуби стойност или се превърне в инструмент за други.)
    Знам че ти приемаш всичко много сериозно но пък мен не ме притеснява да отговоря на въпросите й
    Казах че съм приключил със стола и затова няма да отговоря тук но въпросите й не са някакви супер притеснителни така че нищо не губя като й отговоря

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Елена ли е на стола бе

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    дразнят ме надувки затова :/
    това е сигурно щото си била пренебрегвана от такива
    ей го грозния мрази жените щото и те го мразят

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Елена ли е на стола бе
    Не сме я питали, но да

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Не сме я питали, но да
    що не питаш ве сашо, много некоректен мод си

Нямаш право! Аз казах кога приключвам
    Ако държиш може на ЛС да ти отговоря

Роли, 50% шанс за 500 милиона или 100% шанс за един милион?
    аве на ЛИСИ ли си отговаряме, втф

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    само да припомня че на горещия трябва задължително да се отговаря на въпросите

та електра кой ти е истинския акаунт?

ако не ти се отговаря обирай си крушите
    тва ми е истинския акаунт, филмар

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    що не питаш ве сашо, много некоректен мод си
    Късно е да питам, хората те пожелаха

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    аве на ЛИСИ ли си отговаряме, втф
    Не ве просто моя мандат свърши

Та Електра, ако пророк се появи пред теб и ти каже ,че не можеш да имаш човек до себе си никога през живота си, иначе ще предизвикаш тежка трагедия в семейството си, би ли отдала живота си на отшелничество, в което отричаш близкия контакт с други ?
    какво ще рече "човек до себе си", дори на лекар ли не мога да отида?

Не ве просто моя мандат свърши
    ahuahah, голям мандат беше сякаш, смешко си сашец

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    ahuahah, голям мандат беше сякаш, смешко си сашец
    И без това хората не ме искат
    Пък и не бях на стола по собствено желание

Сценария е следния...
    -Настъпил е апокалипсис
    -Оцеляването е ден за ден и всеки за себе си
    -Ти си самотна майка на две деца, момиче и момче на по 3 и 5 години
    -Мъжа ти бе умрял в опит да намери храна да нахрани семейството си преди година
    -Гладували сте от седмица, а водата е отскъдна, накратко едвам сте оцелели до този момент и сте на косъм от смъртта ако нещо не се промени до ден.
    -Изведнъж се появява търговец на роби , които предлага да ви нахрани срещу продажба на едното ти дете...
    -търговеца е обиколен от въоръжени бандити, а ти едвам имаш сили да се изправиш, камо ли да се биеш(мотивацията на търговеца, да не ги вземе просто е, защото е садист и обича да гледа как се гърчиш пред трудния избор и би спазил думата си само, за да види лицето ти в момента, когато отнема детето ти )
    Въпроса е...: Какво би направила в този момент, би ли продала едното си дете в робство, за да нахраниш другото ? Кое от двете би продала ? (или алтернативно ако имаш по креативно решение, все пак е апокалипсис, които е продължил поне 3 години, а ти си оцеляла цяла една без мъжка подкрепа, тоест се приема, че си придобила някакви умения и мъдрост примерно... Но стига съм подсказвал Накратко имаш избор, които ти гарантира оцеляването, тъй като силите ти ще се върнат и ще можеш да търсиш храна, за да продължиш да храниш поне едно от децата си, другия ви обрича на смърт, а третия зависи от теб и е най сложен )
    ако наистина е настъпил апокалипсис, няма почти никаква вероятност някой да е останал жив, ама ще ти отговоря на въпроса все пак: не бих продала нито едното, защото:
    1. тези търговци на роби са вероятно шмекеруват така или иначе
    2. не виждам смисъл да продавам когото и да е било след като е настъпил апокалипсис и съдния ден чука на вратата

ЛИСИ
    heheh

Искам да си говорим за изневярата. Правил ли си го? А на теб въртяли ли са ти такъв номер? Ако да, как разбра?

Склонен ли си да простиш/оправдаеш изневяра и в какви случаи? А с теб изневерявала ли е някоя?

Можеш ли да оправдаеш убийство и при какви обстоятелства? От което идва и следващия въпрос - какео мислиш за случая Мария? Онази, която е убила насилника си?

За или против смъртната присъда? Защо?

Какво мислиш за веганите и тяхната диета? Склонен ли си да преминеш на такава за *цифра* време/завинаги?

Следващия искам да е Костенурката или Електра, че те са ми интересни. Или дейтонЯ.
    много искаш. не. не. не се е случвало.

не съм, много ясно. не.

да, ако се е случило при самозащита. от това, което съм чела по въпроса, ми се струва, че се е защитило момичето. не мисля, че има профил на убийца, просто такова посегателство над личността е много сериозно и травмиращо и всеки реагира по различен начин: някой може да се вкамени и да не реагира, някой може да припадне, някой може да се разяри и... the dog bites back.

против. "око за око" не е бенефициална философия за никого. освен това винаги съществува вариант осъденият да е невинен и да е убит несправедливо. смъртната присъда предполага категоричност, а системата на нито една държава не е толкова добра, че да се дават такива присъди.

не мисля за веганите. като им харесва, нека да си бъдат вегани. не, защото не виждам смисъл за момента.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си