- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Рандъм, регистриран си вчера, нормално е да не искаме да видим теб още. Почакай, навърти мнения, покажи разбирания за света, които са интересни някому и тогава се натискай. Ако останеш повече тук, все някой ще те сложи. Аз, примерно, съм биладва пъти тук, дори темата е започнала с мен новия vol. Има и други, които са повтаряли и потретвали.
Електра, отговори ми на въпросите, които зададох на Йънгблъдз, на който, между другото, съм кръвно обидена.
Между другото блоодз, ако се огъваш така лесно всеки път, малко жени ще те уважават в истинския смисъл на думата, дори и приятелки да са ти (Често такива хора биват използвани, защото им е била хваната цаката така да се каже.. Твърдата дума е твърда дума независимо кой е пред теб, всяко отклонение от нея може да изглежда, че е полезно за дадена връзка сега, но в дълъг план не е. В крайна сметка това отклонение се превръща в началната точка за следващото, което ще бъде опитано в/у мъжката ти дума и така докато загуби стойност или се превърне в инструмент за други.)![]()
Нищо специално, казвам само, че всеки е минал от ред и да не бърза момчето. Ти що се заяждаш на дребно?
само да припомня че на горещия трябва задължително да се отговаря на въпросите
та електра кой ти е истинския акаунт?
ако не ти се отговаря обирай си крушите
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ако наистина е настъпил апокалипсис, няма почти никаква вероятност някой да е останал жив, ама ще ти отговоря на въпроса все пак: не бих продала нито едното, защото:
1. тези търговци на роби са вероятно шмекеруват така или иначе
2. не виждам смисъл да продавам когото и да е било след като е настъпил апокалипсис и съдния ден чука на вратата
много искаш. не. не. не се е случвало.
не съм, много ясно. не.
да, ако се е случило при самозащита. от това, което съм чела по въпроса, ми се струва, че се е защитило момичето. не мисля, че има профил на убийца, просто такова посегателство над личността е много сериозно и травмиращо и всеки реагира по различен начин: някой може да се вкамени и да не реагира, някой може да припадне, някой може да се разяри и... the dog bites back.
против. "око за око" не е бенефициална философия за никого. освен това винаги съществува вариант осъденият да е невинен и да е убит несправедливо. смъртната присъда предполага категоричност, а системата на нито една държава не е толкова добра, че да се дават такива присъди.
не мисля за веганите. като им харесва, нека да си бъдат вегани. не, защото не виждам смисъл за момента.