.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от сузи03 Виж мнението
    Преди имах много приятели,но веднъж се скарах с едно момиче и ми пожела никога вече да си нямам приятели,и да така се и случи.Завърших 7-ми клас и престанах да излизам седях у нас и помагах на мама,веднъж излязох и ме попитаха дали пуша още,но аз вече не пушех и може би това ми беше най-голямата грешка,защото ако някой не пуши си няма приятели-това е моят извод.Има едно момиче от 5-6-ти клас с което уж сме приятелки,то постоянно ме вика да излизаме,но аз съм заета и така че и с нея се отдръпнахме по между си...Сега се опитах да се извиня с една моя предишна приятелка,но не знам какво толкова казах и станах за подигравка сега всички ми се присмиват че съм я ядосвала и съм я дразнела,а аз се скарах с нея защото е много нахална и точно тя си има много приятели.А аз съм възпитана и не се лигавя като нея и нямам приятели...как стана така

Аз съм от Плевен ако иска някой да се запознаем да си остави фб-то
    Разбирам те... Всичко това е от все по-изпростяващото българско общество, което въздига на трона простаците, а не възпитаните деца. Така е в училище-простаците, които цял час не млъкват и говорят глупости на госпожата, имат приятели, социални са, дори се разбират добре с госпожите в училище. Тези, които си мълчат и показват, че са добре възпитани, стават за ,,мезе'' на простаците от класа, каквито винаги се намират. От ,,мезе'' имам предвид, че ги унижават с подигравки.
    Много хубаво, че не пушиш още от тази възраст, както твоите съученички. В 7-ми клас с цигари и кафета. Няма да се учудя, ако седмокласници почнат да си пият ракията с учителите.

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    И да ще се радвам да се запознаем

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    Разбирам те... Всичко това е от все по-изпростяващото българско общество, което въздига на трона простаците, а не възпитаните деца. Така е в училище-простаците, които цял час не млъкват и говорят глупости на госпожата, имат приятели, социални са, дори се разбират добре с госпожите в училище. Тези, които си мълчат и показват, че са добре възпитани, стават за ,,мезе'' на простаците от класа, каквито винаги се намират. От ,,мезе'' имам предвид, че ги унижават с подигравки.
    Много хубаво, че не пушиш още от тази възраст, както твоите съученички. В 7-ми клас с цигари и кафета. Няма да се учудя, ако седмокласници почнат да си пият ракията с учителите.
    +++
    Без приятели е по-яко. В смисъл имам 2-3 печени момчета, които са истински приятели, но иначе по цяло лято като са на море и аз съм сам в града ми е много по-яко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си