Първоначално написано от deitona22 Приемаш се за алкохолик ли? Попринцип е лошо да си такъв. Tи ме приемаш за алкохолик.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Tи ме приемаш за алкохолик. Е ти пиеш ли сам? Както написах,човек който пие сам ,без приятели е алкохолик,
Първоначално написано от deitona22 Е ти пиеш ли сам? Както написах,човек който пие сам ,без приятели е алкохолик, Когато няма с кого пия сам, когато има с кого не пия сам. Това дали пиеш сам, или не, не определя дали си алкохолик.
Първоначално написано от inewton Когато няма с кого пия сам, когато има с кого не пия сам. Това дали пиеш сам, или не, не определя дали си алкохолик. Донякъде го определя.
Първоначално написано от inewton Когато няма с кого пия сам, когато има с кого не пия сам. Това дали пиеш сам, или не, не определя дали си алкохолик. и що изобщо пиеш струва ми се тъпо ако не си на дискотека или нещо подобно
Първоначално написано от deitona22 Е ти пиеш ли сам? Както написах,човек който пие сам ,без приятели е алкохолик, Значи било пълно с алкохолици. Аз също съм такава
...
Първоначално написано от xxKiFlAx Значи било пълно с алкохолици. Аз също съм такава Честито! Добре дошла!
Първоначално написано от inewton Честито! Добре дошла! Нали беше асек.?
Първоначално написано от deitona22 Нали беше асек.? По време на пост да. Защо толкова се интересуваш? Търсиш ли нещо от мен?
Първоначално написано от inewton По време на пост да. Защо толкова се интересуваш? Търсиш ли нещо от мен? Не,не търся.Мислех че е постоянно това твое състояние.
Правила